Business & Finance Δευτέρα 18/01/2021, 11:31
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

EY Ελλάδος: Αποκτά το συμβουλευτικό τμήμα της Convert Group

EY Ελλάδος: Αποκτά το συμβουλευτικό τμήμα της Convert Group

Στην απόκτηση του συμβουλευτικού τμήματος της Convert Group, εταιρείας που ειδικεύεται σε τεχνολογικά προϊόντα και υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου και ψηφιακού μετασχηματισμού, συμφώνησε η ΕΥ Ελλάδος. Στόχος να θεμελιώσει περαιτέρω την ηγετική της θέση σε συμβουλευτικές υπηρεσίες στη χώρα και την ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης. 

Στην ανακοίνωσή της η EY τονίζει πως με την ένταξη στο δυναμικό της, «μίας εξαιρετικά ταλαντούχου ομάδας συμβούλων με αποδεδειγμένες δεξιότητες και εκτεταμένη εμπειρία από τη συνεργασία της με μεγάλους πελάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό», αποκτά επιπλέον εξειδίκευση και τεχνογνωσία σε λύσεις και υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου, επεκτείνοντας τις ήδη προσφερόμενες συμβουλευτικές της υπηρεσίες, μεταξύ άλλων σε τομείς, όπως: 

►     Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου (e-commerce consulting) και omni-channel consulting

►     Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη στρατηγική e-commerce, καθώς και τον μετασχηματισμό που προκύπτει

►     Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες Data & Analytics για το ηλεκτρονικό εμπόριο

►     Οι υπηρεσίες επαγγελματικής εκπαίδευσης σε θέματα ηλεκτρονικού εμπορίου

 

Με τη σειρά της, η συμφωνία αυτή προσφέρει στην Convert Group τη δυνατότητα και τους πόρους να αφοσιωθεί στο όραμά της και να ηγηθεί με την καινοτόμο πλατφόρμα της “eRetail Suite” στο παγκόσμιο ηλεκτρονικό εμπόριο. Παράλληλα, η Convert Group συνεχίζει την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών Data & Analytics καταναλωτικών αγαθών και φαρμάκων, μέσα από τις πλατφόρμες της.

Ο κ. Παναγιώτης Παπάζογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της EY Ελλάδος, ανέφερε σχετικά: «Σε μία κρίσιμη συγκυρία, όπου το ηλεκτρονικό εμπόριο σημειώνει σημαντική άνοδο παγκοσμίως, η απόκτηση του Συμβουλευτικού Τμήματος της Convert Group, το οποίο έχει εξαιρετική φήμη και κατέχει ηγετική θέση στον τομέα εξειδίκευσής του, εμπλουτίζει περαιτέρω τις δεξιότητες της EY Ελλάδος, επεκτείνοντας στρατηγικά το αποτύπωμά της σε έναν τομέα αυξανόμενου ενδιαφέροντος για τους πελάτες μας. Καλωσορίζουμε με χαρά τους νέους συναδέλφους μας». 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News