Business & Finance Τρίτη 12/01/2021, 19:06
BUSINESS & FINANCE

Ξεκίνησε η επόμενη ημέρα στην SingularLogic

Οι πρώτες αποφάσεις των Epsilon Net - Space Hellas

Ξεκίνησε η επόμενη ημέρα στην SingularLogic

Νέο διοικητικό συμβούλιο απέκτησε η SingularLogic, μετά την ολοκλήρωση της πώλησης της εταιρείας από την Marfin Investment Group (MIG) στις Epsilon Net και Space Hellas.

Ειδικότερα, τα νέα μέλη του δ.σ. είναι τα εξής:

  • Σπυρίδων Μανωλόπουλος, Πρόεδρος Βασιλική
  • Αναγνώστου, Αντιπρόεδρος
  • Ιωάννης Μίχος, Διευθύνων Σύμβουλος
  • Ιωάννης Μερτζάνης, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος

Η νέα διοίκηση, μάλιστα, θα προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση βασικών σημείων του στρατηγικού σχεδιασμού, με βάση:

  • Τη βέλτιστη αξιοποίηση της τεχνογνωσίας, του ανθρώπινου δυναμικού και του πελατολογίου της εταιρείας.
  • Τη μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων αξιοποιώντας την συμπληρωματικότητα των εταιρειών μεταξύ τους.
  • Την ανάδειξη μιας νέας προοπτικής που βασίζεται στην ένωση δυνάμεων επιτυγχάνοντας την κοινή συνισταμένη των δράσεων με ξεκάθαρο μοντέλο διοίκησης και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών.
  • Την ανταπόκριση με επιτυχία, στην πρόκληση του ψηφιακού μετασχηματισμού, τόσο του δημόσιου, όσο και του ιδιωτικού τομέα.

Στο μεταξύ, οι δύο εταιρείες, όπως γνωστοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης, αποφάσισαν να αναλάβουν τον τομέα ευθύνης, στον οποίο η κάθε μία μπορεί καλύτερα να ανταποκριθεί.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, η Space Hellas αναλαμβάνει τον τομέα των έργων του Δημοσίου και των μεγάλων έργων ιδιωτικού τομέα, τα οποία υποστηρίζονται με διεθνείς λύσεις λογισμικού και με ειδικά πληροφοριακά συστήματα.

Η Epsilon Net, από την πλευρά της, αναλαμβάνει τον τομέα του ιδιοπαραγόμενου λογισμικού εμπορικολογιστικών εφαρμογών για επιχειρήσεις και ERP συστημάτων, καθώς και την ανάπτυξη του πανελλαδικού δικτύου των αντιπροσώπων – μεταπωλητών.

Ιδρύεται εταιρεία εμπορικού βραχίονα

Ταυτόχρονα, οι δύο αγοράστριες εταιρείες προχωρούν άμεσα στην ίδρυση εταιρείας εμπορικού βραχίονα στον κλάδο ιδιοπαραγόμενου λογισμικού εμπορικολογιστικών εφαρμογών για επιχειρήσεις και ERP συστημάτων, με στόχο να εξασφαλίσουν την ενιαία στρατηγική επικοινωνίας και διαχείρισης του δικτύου συνεργατών, για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των τελικών πελατών.

Την ίδια ώρα, ιδιαίτερη σημασία αποκτά και η συμπληρωματικότητα του συνολικού οικοδομήματος μέσω της υφιστάμενης πιστοποίησης της Epsilon Net από την ΑΑΔΕ ως πάροχος ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Η δυναμική που δημιουργείται, όπως εξηγείται, δίνει λύσεις σε όλο το εύρος προϊόντων και υπηρεσιών του νέου σχήματος, προσθέτοντας υπεραξία και καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες του πελατολογίου.

Να τονιστεί, τέλος, ότι οι δύο εταιρίες -Epsilon Net και Space Hellas- δεν διαχωρίζουν σε καμία περίπτωση την επιχειρηματική τους στρατηγική, καθώς και οι δύο θα συμμετέχουν σ’ όλες τις δράσεις, τις ενέργειες και τις πρωτοβουλίες  με στόχο τη συνολική διεύρυνση του μεριδίου αγοράς. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News