ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Κωτσόβολος: Αρκετοί οι μνηστήρες – Η ανακοίνωση της Currys

Κωτσόβολος: Αρκετοί οι μνηστήρες – Η ανακοίνωση της Currys

«Η Currys επιβεβαιώνει ότι η στρατηγική αναθεώρηση έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών πιθανών αγοραστών της Κωτσόβολος, οι οποίοι έχουν υποβάλλει μη δεσμευτικές προσφορές που το διοικητικό συμβούλιο και οι σύμβουλοί του αξιολογούν». 

Αυτό αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο μητρικός όμιλος της «Κωτσόβολος», επιβεβαιώνοντας σχετικά δημοσιεύματα του ελληνικού Τύπου για την εξέλιξη της διαδικασίας πώλησης της κορυφαίας αλυσίδας οικιακών ηλεκτρικών συσκευών στην Ελλάδα. 

«Η στρατηγική αναθεώρηση παραμένει σε εξέλιξη και η Currys θα παρέχει επικαιροποιημένη ενημέρωση όταν θα κριθεί απαραίτητο. Σε αυτό το στάδιο δεν μπορεί να υπάρχει καμιά βεβαιότητα σχετικά με το αποτέλεσμα της αναθεώρησης», καταλήγει η ανακοίνωση. 

Υπενθυμίζεται ότι χθες η Quest Συμμετοχών, απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, ανέφερε ότι έχει καταθέσει τελική προσφορά, ενώ νωρίτερα σήμερα σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και η ΔΕΗ αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Η ΔΕΗ Α.Ε. σε απάντηση σχετικού ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς αναφορικά  με δημοσιεύματα περί κατάθεσης προσφοράς από τη ΔΕΗ για την εξαγορά της “Κωτσόβολος”, ανακοινώνει ότι συμμετέχει στη διαδικασία πώλησης της εν λόγω εταιρείας, η οποία βρίσκεται στη φάση της κατάθεσης προσφορών, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης του διαγωνισμού.   Η ΔΕΗ θα ενημερώσει την επενδυτική κοινότητα σε περίπτωση που εισέλθει σε δεσμευτική συμφωνία για την εν λόγω συναλλαγή»

Διαβάστε επίσης: 

Κωτσόβολος: Οι προσφορές από Quest, ΔΕΗ και η πρώτη αποτίμηση

Quest: Έχουμε καταθέσει τελική προσφορά για την Κωτσόβολος

Κωτσόβολος: Αλλάζει η λίστα των επίδοξων «μνηστήρων»

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News