Business & Finance Παρασκευή 16/06/2023, 11:43
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Νέο κατάστημα McDonald’s στην Αθήνα – Προχωρά η επένδυση της Premier Capital

Νέο κατάστημα McDonald’s στην Αθήνα – Προχωρά η επένδυση της Premier Capital

Το 30ό κατάστημα McDonald’s στην Ελλάδα εγκαινίασε χθες η Premier Capital Ελλάς στο πλαίσιο του στρατηγικού πλάνου επέκτασης και αναβάθμισης της αλυσίδας, το κόστος του οποίου ανέρχεται τουλάχιστον σε 38,2 εκατ. ευρώ από το 2011 (το 2022 οι επενδύσεις της διαμορφώθηκαν σε περίπου 7 εκατ. ευρώ). Πρόκειται για το νέο κατάστημα στην Πέτρου Ράλλη στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη, το οποίο είχε δρομολογηθεί πριν από αρκετούς μήνες. Η επένδυση για το συγκεκριμένο εστιατόριο ανήλθε στα 2,1 εκατ. ευρώ και οδήγησε στη δημιουργία 55 νέων θέσεων εργασίας.

Τελικός στόχος της Premier Capital είναι να φτάσει τα 50 καταστήματα στην Ελλάδα. Άμεσα πρόκειται να λειτουργήσει ένα ακόμη εστιατόριο στο Χαϊδάρι, το οποίο μέχρι πριν από λίγους μήνες βρισκόταν ακόμη σε φάση αδειοδότησης και ένα ακόμη που κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται εκτός Αθηνών.

Το πιο πρόσφατο κατάστημα στην Π. Ράλλη ενσωματώνει τις ψηφιακά εργασία με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη. Ενδεικτικά, λειτουργούν τρία διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks), δηλαδή οι οθόνες αφής που χειρίζεται ο πελάτης για να παραγγείλει. Επίσης, το εστιατόριο διαθέτει υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service), χώρο στάθμευσης, 24ωρη υπρεσία Drive Thru καθώς και υπηρεσία McDelivery

Επιπλέον, στο εστιατόριο είναι διαθέσιμη η νέα υπηρεσία παραγγελίας και πληρωμής από το κινητό (Mobile Order & Pay). Οι επισκέπτες μπορούν να παραγγέλνουν και να πληρώνουν από το κινητό τους μέσω της εφαρμογής McDonald’s app και να παραλάβουν την παραγγελία τους από το ταμείο (για dine-in και take away), με την υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service) ή από το McDrive.

Η Simona Mancinelli, Managing Director της Premier Capital Ελλάς, διαχειρίστρια της McDonald’s στην Ελλάδα, ανεφερε: «Με το νέο αυτό εστιατόριο αποδεικνύουμε τη δέσμευσή μας να επενδύουμε στην αγορά και το δίκτυό μας, να απασχολούμε και να εκπαιδεύουμε εκατοντάδες ανθρώπους και να προσφέρουμε καλό φαγητό, γρήγορα, με εξαιρετική αξία και ευκολία σε εκατομμύρια καταναλωτές. Καθώς φέρνουμε το θρυλικό brand McDonald’s κοντά σε περισσότερους καταναλωτές, προσφέρουμε σταθερή αξία και ευκολία μέσω των υπηρεσιών McDrive, McDelivery και των ψηφιακών καναλιών μας, συμπεριλαμβανομένης και της εφαρμογής McDonald’s Αpp».

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Προσεχώς 50 McDonald’s στην Ελλάδα: Από το 1991 στο Σύνταγμα στους Μαλτέζους της Premier Capital

Premier Capital: Ανοίγει νέα McDonald’s στην Ελλάδα

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News