Business & Finance Τρίτη 13/06/2023, 14:04
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Leroy Merlin: Buy Now Pay Later για ψηφιακές αγορές – Συνεργασία με Klarna

Leroy Merlin: Buy Now Pay Later για ψηφιακές αγορές – Συνεργασία με Klarna

Δυνατότητα πληρωμής σε 3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα και χωρίς πρόσθετο τόκο δίνει πλέον η Leroy Merlin, μέσω συνεργασίας με την Klarna και της υπηρεσίας «Buy Now, Pay Later».

Η συνεργασία αφορά όλες τις προϊοντικές κατηγορίες της Leroy Merlin και ισχύει για αγορές από την ιστοσελίδα leroymerlin.gr αξίας από 35-1.000 ευρώ. Η πρώτη πληρωμή θα γίνεται τη στιγμή της αγοράς, ενώ οι δύο δόσεις προγραμματίζονται αυτόματα κάθε 30 ημέρες. Ο καταναλωτής θα λαμβάνει προηγουμένως σχετική ενημέρωση.

Εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής

Εκτός από την υπηρεσία Buy Now Pay Later, η Leroy Merlin σημειώνει ότι έχει αυξήσει το περιθώριο άτοκων δόσεων μέσω πιστωτικής, από 48 σε 60. Παράλληλα, η εταιρεία υπενθυμίζει ότι από τον Οκτώβριο του 2022, δίνεται η δυνατότητα άμεσης χρηματοδότησης με το πρόγραμμα «ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ με τον ΜΗΝΑ», με χρηματοδότηση έως 10.000 ευρώ, σταθερή δόση σε όλη τη διάρκεια και ευέλικτο πλάνο αποπληρωμής (6 έως 60 δόσεις).

Σύμφωνα με την Ειρήνη Χαλκιαδάκη, Omnichannel Customer Experience Business Leader της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο «Στόχος μας στη LEROY MERLIN είναι να παρέχουμε κάθε λύση, για κάθε σπίτι! Έτσι, μένοντας πιστοί στο όραμά μας, προχωρήσαμε στην εφαρμογή νέων, πιο έξυπνων τρόπων πληρωμής, προκειμένου να μπορέσουν οι καταναλωτές μας να δώσουν πνοή με μεγαλύτερη ευκολία σε Projects ανακαίνισης και αναβάθμισης της κατοικίας και του κήπου τους».

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

«Φουντώνει» η μάχη τραπεζών – fintech με νέα προϊόντα για άτοκες δόσεις

Στην ψηφιακή εποχή περνούν οι πληρωμές με δόσεις

BNPL: Οι νέες καταναλωτικές τάσεις – Οι «παίκτες» της αγοράς

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News