Business & Finance Τετάρτη 23/12/2020, 18:57
BUSINESS & FINANCE

Προχωρά η επένδυση των ΤΕΜΕΣ και Στασινόπουλου στο τένις

Προχωρά η επένδυση των ΤΕΜΕΣ και Στασινόπουλου στο τένις

Το πράσινο φως στον κοινό έλεγχο της Στάδιο 2020 Αθλητικές και Αναψυχής Εγκαταστάσεις Μ.Α.Ε. από τις Τουριστικές Επιχειρήσεις Μεσσηνίας Α.Ε. (ΤΕΜΕΣ) και τον Ιωάννη – Ιπποκράτη Στασινόπουλο άναψε η Επιτροπή Ανταγωνισμού. 

Σύμφωνα με το σκεπτικό της Επιτροπής, η εν λόγω συγκέντρωση, η οποία αφορά την ευρύτερη αγορά λειτουργίας και εκμετάλλευσης αθλητικών εγκαταστάσεων αντισφαίρισης, δεν προκαλεί σοβαρές αμφιβολίες ως προς τη διασφάλιση του ανταγωνισμού.

Υπενθυμίζεται ότι η Στάδιο 2020 Αθλητικές και Αναψυχής Εγκαταστάσεις έχει ως στόχο τη λειτουργία και την εκμεταλλευση των αθλητικών εγκαταστάσεων για την εκμάθηση της αντισφαίρισης.

Παράλληλα, είναι αρμόδια για την κατασκευή γυμναστηρίων και εντευκτηρίων, για την αγορά, μίσθωση, υπομίσθωση, υπεκμίσθωση και κάθε είδους περαιτέρω εκμετάλλευση αθλητικών εγκαταστάσεων σχετικών με τον αθλητισμό, και ειδικότερα με το άθλημα της αντισφαίρισης. 

Οι δύο νέοι επενδυτές θα αποκτήσουν μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν στο 90% (45% + 45%) του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΤΕΜΕΣ δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στο εμβληματικό ξενοδοχείο Costa Navarino στην Πύλο Μεσσηνίας, ενώ ο κ. Στασινόπουλος είναι διευθύνων σύμβουλος της Viohalco.  

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News