Business & Finance Τρίτη 31/08/2021, 13:14
BUSINESS & FINANCE

Ikea: Ανοίγει κατάστημα «νέας γενιάς» στο The Mall Athens

Ikea: Ανοίγει κατάστημα «νέας γενιάς» στο The Mall Athens

Το δεύτερο κατάστημα «νέας γενιάς» στο The Mall Athens στο Μαρούσι ανοίγει το φθινόπωρο η Ikea, εταιρεία του ομίλου Fourlis.

Το κατάστημα ΙΚΕΑ στο The Mall Athens έκτασης  2.000 τ.μ., θα προσφέρει πάνω από 1.000 άμεσα διαθέσιμους κωδικούς. Όλα τα προϊόντα θα βρίσκονται διαθέσιμα για παραγγελία και παράδοση στο χώρο των πελατών ή παραλαβή από τα καταστήματα ΙΚΕΑ Κηφισός ή ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας, τα καταστήματα «νέας γενιάς» εντός του αστικού ιστού έρχονται να αναδείξουν τη δέσμευση της ΙΚΕΑ να βρίσκεται πιο κοντά στους πελάτες, διευκολύνοντας τις καθημερινές αγορές. Το νέο κατάστημα «νέας γενιάς» ΙΚΕΑ στο The Mall Athens ενισχύει το δίκτυο της εταιρείας, προσφέροντας στους καταναλωτές ακόμα ένα κανάλι επικοινωνίας. «Πρόκειται για μία δυναμική συνεργασία, που θα μας φέρει ακόμα πιο κοντά σε ένα μεγάλο αριθμό καταναλωτών που έχουν το The Mall Athens ως τον αγαπημένο τους προορισμό» δήλωσε ο κ. Π. Κατηφόρης, Διευθύνων Σύμβουλος IKEA Ελλάδας/Κύπρου/Βουλγαρίας.

Αντίστοιχα, o Chief Asset Management Officer της Lamda Development Χρήστος Νικολόπουλος,δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την ΙΚΕΑ, που εγκαινιάζει μια νέα εποχή στις αγοραστικές αλλά και ψυχαγωγικές μας επιλογές».

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News