Business & Finance Τρίτη 20/07/2021, 09:29
BUSINESS & FINANCE

Πόσα θα πάρει ο πρίγκιπας Χάρι για το βιβλίο του;

Πόσα θα πάρει ο πρίγκιπας Χάρι για το βιβλίο του;

Είναι το βιβλίο που περίμεναν όσοι παρακολουθούν το σήριαλ του Megxit, δηλαδή της παραίτησης του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν, από τα βασιλικά καθήκοντά τους. Ο Δούκας του Σάσεξ ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον εκδοτικό οίκο Penguin Random House για την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του. 

Όπως είπε ο Χάρι, θα γράψει το βιβλίο «όχι ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκε αλλά ως ο άνδρας που έγινε». 

«Έχω φορέσει τόσο πολλά καπέλα με το πέρασμα του χρόνου, τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά, και η ελπίδα μου είναι ότι λέγοντας την ιστορία μου -τα καλά και τα κακά, τα λάθη, τα μαθήματα που πήρα- μπορώ να βοηθήσω να φανεί ότι από όπου και εάν προερχόμαστε, έχουμε περισσότερα κοινά από ό,τι νομίζουμε», δήλωσε ο πρίγκιπας. 

Άνθρωποι που έχουν γνώση της βιομηχανίας λένε στον βρετανικό τύπο ότι ο εκδοτικός οίκος πιθανότατα έδωσε στον 36χρονο Χάρι προκαταβολή τουλάχιστον 20 εκατ. δολαρίων για ένα τέτοιο βιβλίο. Πάντως, όπως έγινε γνωστό, τα έσοδα από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. 

Ήδη, η Μέγκαν ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της παιδικό βιβλίο τον επόμενο χρόνο, στο πλαίσιο συμφωνίας με την Random House Children’s Books. 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News