Business & Finance Δευτέρα 5/07/2021, 16:04
BUSINESS & FINANCE

Westnet: Επεκτείνεται και στην Πολωνία

Στον τομέα των καταναλωτικών μπαταριών

Westnet: Επεκτείνεται και στην Πολωνία

Στην αγορά της Πολωνίας επεκτείνεται η Westnet, μέλος του Ομίλου εταιρειών Olympia και ένας από τους κορυφαίους διανομείς προϊόντων πληροφορικής και τεχνολογίας σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η δραστηριοποίηση στην πολωνική αγορά πραγματοποιείται μέσω της ίδρυσης της θυγατρικής εταιρείας WESTNET DISTRIBUTION POLAND sp. z o.o.

Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα για πάνω από 15 χρόνια και τη σημαντική επέκτασή της στην Κύπρο το 2017, καλύπτοντας έτσι τις ανάγκες της κυπριακής αγοράς με τοπική παρουσία,

Η αρχή στην Πολωνία θα γίνει με την εμπορική δραστηριότητα των καταναλωτικών μπαταριών, στοχεύοντας στην αύξηση των μεριδίων αγοράς σε μια προϊοντική κατηγορία, όπου η Westnet επιδεικνύει ισχυρό αποτύπωμα.

Σήμερα, εξαλλου, η Westnet αποτελεί τον κορυφαίο διανομέα καταναλωτικών μπαταριών Toshiba παγκοσμίως και αποκλειστικό αντιπρόσωπο σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, γεγονός που αντανακλά την έντονη εξωστρέφεια και τον πολυεθνικό χαρακτήρα της.

Σε μεταγενέστερο στάδιο, θα επιδιώξει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη θέση της, μέσα από τις συνέργειες που θα προκύψουν, και στις υπόλοιπες προϊοντικές κατηγορίες, στις οποίες δραστηριοποιείται.

Ο γενικός διευθυντής της Westnet, Γιώργος Δαβιώτης, με αφορμή τα παραπάνω, επεσήμανε τα εξής: «Η μακρόχρονη ανοδική πορεία μας και η ισχυρή θέση μας στην Ελληνική και Κυπριακή αγορά επιβεβαιώνουν την επιτυχία των στρατηγικών μας επιλογών».

«Τώρα, συνεχίζουμε δυναμικά την υλοποίηση του στρατηγικού μας πλάνου, επενδύοντας στην ανάπτυξη σε νέες αγορές στο εξωτερικό. Πιστεύουμε στη δυναμική της Πολωνικής αγοράς και πρωταρχικός μας στόχος είναι να παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες στους συνεργάτες μας, αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητά τους και συμβάλλοντας στην ανάπτυξή τους».

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News