Business & Finance Δευτέρα 15/02/2021, 13:32
BUSINESS & FINANCE

Νέο «τιτίβισμα» του Έλον Μασκ για το «αγαπημένο» του Dogecoin

Το μοναδικό πρόβλημα του κρυπτονομίσματος

Νέο «τιτίβισμα» του Έλον Μασκ για το «αγαπημένο» του Dogecoin

Νέα αναφορά στο αγαπημένο του κρυπτονόμισμα, το Dogecoin, έκανε ο -πάντα επιρρεπής στη δημοσιότητα- Έλον Μασκ, ο οποίος κάλεσε τους κατόχους να πουλήσουν τα ψηφιακά τους νομίσματα, προκειμένου να αντιστραφεί η υψηλή συγκέντρωση.

«Εάν οι βασικοί κάτοχοι του Dogecoin πουλήσουν τα περισσότερα νομίσματά τους, θα έχουν την πλήρη στήριξή μου» έγραψε στο Twitter ο ιδρυτής της Tesla. «Η υψηλή συγκέντρωση είναι το μοναδικό πραγματικό πρόβλημα».

Ο εκκεντρικός δισεκατομμυριούχους έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην αύξηση της δημοτικότητας του Dogecoin, το οποίο έχει ως σήμα τον σκύλο Shiba Inu. Μάλιστα, την προηγούμενη εβδομάδα, γνωστοποίησε ότι αγόρασε μια συγκεκριμένη ποσότητα νομισμάτων για τον γιο του.

Το Dogecoin, αυτή την στιγμή, είναι το 13ο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα παγκοσμίως, διαθέτοντας κεφαλαιοποίηση αξίας 7,2 δισ. δολαρίων.

Τις τελευταίες 24 ώρες, πάντως, η αξία του έχει υποχωρήσει κατά 14% και πλέον βρίσκεται στα 5,6 σεντς. Το προηγούμενο διάστημα, πάντως, είχε σκαρφαλώσει έως και τα 8,4 σεντς, το υψηλότερο επίπεδο όλων των εποχών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές του 2021, η τιμή του Dogecoin δεν υπερέβαινε το 1 σεντ.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News