Business & Finance Παρασκευή 26/01/2024, 10:23
BUSINESS & FINANCE

Περισσότερες από 2.800 νέες θέσεις εργασίας δημιούργησε το ΟΠΑΠ Forward

Περισσότερες από 2.800 νέες θέσεις εργασίας δημιούργησε το ΟΠΑΠ Forward

Ιδιαίτερη συμβολή στην ενίσχυση της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας έχει το πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward, το οποίο στηρίζει 68 δυναμικές, μικρομεσαίες επιχειρήσεις, από ανταγωνιστικούς και εξωστρεφείς κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Για την υλοποίηση του προγράμματος, ο ΟΠΑΠ συνεργάζεται με τον διεθνή μη-κερδοσκοπικό οργανισμό Endeavor, προσφέροντας στη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα της χώρας μια μοναδική ευκαιρία ανάπτυξης. Σύμφωνα με την Endeavor, οι εταιρείες που έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα, έχουν δημιουργήσει 2.847 νέες άμεσες θέσεις εργασίας, ενώ υποστηρίζουν περισσότερες από 23.000 έμμεσες θέσεις εργασίας, μέσω των συνεργασιών τους στην αγορά. Παράλληλα, έχουν αυξήσει τον τζίρο τους κατά 470 εκατομμύρια ευρώ συνολικά.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο δίκτυο του προγράμματος OΠΑΠ Forward εξασφαλίζουν την απαραίτητη καθοδήγηση και τα κατάλληλα εργαλεία που τους επιτρέπουν να μεγεθυνθούν και να ενισχύσουν την εξωστρέφειά τους. Μεταξύ άλλων, αποκτούν πρόσβαση σε εκπαιδευτικά σεμινάρια και χρηματοδότηση, ενώ διευκολύνεται η δραστηριοποίησή τους σε διεθνείς αγορές.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

ΥΠΕΘΟ: Δύο νέες δράσεις για μικρές επιχειρήσεις

Βαρόμετρο ΚΕΕΕ: Aνησυχία από τις ΜμΕ λόγω του πληθωρισμού

ΕτΕ για ΜμΕ: Στοίχημα η μόχλευση της επενδυτικής διάθεσης της περιφέρειας

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News