Business & Finance Πέμπτη 14/01/2021, 16:09
BUSINESS & FINANCE

Grant Thornton: 100 νέες θέσεις εργασίας στον τομέα της τεχνολογίας

Διευρύνεται το τμήμα Technology Intelligence & Performance

Grant Thornton: 100 νέες θέσεις εργασίας στον τομέα της τεχνολογίας

Τη δημιουργία 100 νέων θέσεων εργασίας για την εδραίωση ενός νέου κόμβου παροχής υπηρεσιών στον τομέα της τεχνολογίας ανακοίνωσε η Grant Thornton. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «μένοντας πιστή στο στόχο της να συνεχίζει να αναπτύσσεται παράλληλα με τους πελάτες της και συνολικά με το επιχειρείν της χώρας, η Grant Thornton προχωρά σε μία στρατηγικά σχεδιασμένη διεύρυνση του τμήματος Technology Intelligence & Performance».

Σύμφωνα με την εταιρεία, «το τμήμα Technology Intelligence & Performance, με όραμα τη δημιουργία λύσεων που ανταποκρίνονται στις μελλοντικές τεχνολογικές προκλήσεις, διαθέτει την εμπειρία, το τεχνολογικό υπόβαθρο και το εξειδικευμένο προσωπικό ώστε να συνεισφέρει καθοριστικά στην υλοποίηση σημαντικών τεχνολογικών έργων, ενώ είναι σε θέση να ανταποκριθεί άμεσα σε κάθε πρωτοβουλία που συνδέεται με την ψηφιακή εξέλιξη, ανεξαρτήτως μεγέθους».

«Θεωρούμε υποχρέωσή μας ένα τόσο σημαντικό έτος για την Ελλάδα όσο είναι το 2021, όπου η επιτυχία των πολλαπλών μεταβάσεων αποτελεί ταυτόχρονα και την εξασφάλιση του μέλλοντος να δηλώνουμε παρόντες με τον πλέον δυναμικό τρόπο» δήλωσε σχετικά  ο διευθύνων σύμβουλος της Grant Thornton, Βασίλης Καζάς.

Όπως επισήμανε, η Grant Thornton αποτελεί τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο ελληνικό ελεγκτικό και συμβουλευτικό οργανισμό, επενδύοντας αδιάκοπα τόσο στους ανθρώπους, όσο και στις νέες τεχνολογίες. «Η εταιρεία παραμένει πιστή στον στόχο της για συνεχή ανάπτυξη και υπεύθυνη ανταπόκριση απέναντι στις απαιτήσεις του σήμερα, ανεξαρτήτως συνθηκών. Μόνο μέσα από τη συνεχιζόμενη και σταθερή εξέλιξη, άλλωστε, μπορούν να τεθούν οι κατάλληλες βάσεις ώστε να δημιουργηθεί μία οικονομία, η οποία θα βρεθεί στην “καρδιά” της ψηφιακής εποχής» σημείωσε ο κ. Καζάς.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News