Business & Finance Κυριακή 6/08/2023, 20:57
BUSINESS & FINANCE

Ζωντανή αναμετάδοση του «debate» με τον Zuckerberg υπόσχεται ο Musk

Ζωντανή αναμετάδοση του «debate» με τον Zuckerberg υπόσχεται ο Musk

Ο Elon Musk δήλωσε σε ανάρτησή του ότι είναι πιθανό ένα debate με τον Mark Zuckerberg και υποσχέθηκε ότι όποτε αυτό γίνει θα μεταδοθεί σε streaming στο αναβαθμισμένο κοινωνικό δίκτυο που είναι γνωστό ως X.

«Ο αγώνας Zuck vs Musk θα μεταδοθεί ζωντανά στο X», έγραψε ο Musk την Κυριακή σε μια ανάρτηση στο Χ την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που του ανήκει και ήταν γνωστή παλαιότερα ως Twitter. Πρόσθεσε ότι τα έσοδα από τον προτεινόμενο αγώνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Meta Platforms Inc. θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα για βετεράνους.

Ο Musk, ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, προκάλεσε τον Zuckerberg σε έναν αγώνα στα τέλη Ιουνίου, στον οποίο ο Zuckerberg απάντησε ζητώντας την τοποθεσία για να συναντηθούν. Ο Zuckerberg, λάτρης των πολεμικών τεχνών, συμμετείχε φέτος σε ένα τουρνουά ζίου ζίτσου. Ο Musk δήλωσε νωρίτερα ότι «σήκωνε βάρη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, προετοιμαζόμενος για τον αγώνα». 

Ο ανταγωνισμός μεταξύ των δύο CEOs έχει ενταθεί τις τελευταίες εβδομάδες ιδιαίτερα μετά την κυκλοφορία του κοινωνικού δικτύου Threads από τη Meta, μητρική εταιρεία του Facebook, το οποίο ανταγωνίζεται άμεσα το X του Musk.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News