Business & Finance Σάββατο 11/03/2023, 17:20
BUSINESS & FINANCE

SVB: Μισθοί 45 ημερών προσφέρονται στο προσωπικό από τη ρυθμιστική αρχή

SVB: Μισθοί 45 ημερών προσφέρονται στο προσωπικό από τη ρυθμιστική αρχή

Στους υπαλλήλους της Silicon Valley Bank προσφέρθηκαν 45 ημέρες εργασίας με 1,5 φορά τον μισθό τους από την Federal Deposit Insurance Corp, τη ρυθμιστική αρχή που ανέλαβε τον έλεγχο της SVB, σύμφωνα με email προς το προσωπικό που είδε το Reuters.

Οι εργαζόμενοι θα εγγραφούν και θα λάβουν πληροφορίες σχετικά με τις παροχές κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου από την FDIC, ενώ οι λεπτομέρειες για την υγειονομική περίθαλψη θα δοθούν από την πρώην μητρική εταιρεία SVB Financial Group SIVB.O, έγραψε η FDIC σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αργά την Παρασκευή με τίτλο «Παραμονή εργαζομένων». Η SVB απασχολούσε 8.528 άτομα στο τέλος του περασμένου έτους.

Το προσωπικό ενημερώθηκε να συνεχίσει να εργάζεται εξ αποστάσεως, εκτός από τους βασικούς εργαζόμενους και τους υπαλλήλους των υποκαταστημάτων.

Η FDIC δεν ανταποκρίθηκε αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό αναφέρει το Reuters.

Σημειώνεται ότι η Silicon Valley Bank κατέρρευσε την Παρασκευή στη μεγαλύτερη χρεοκοπία τράπεζας από το 2008 αιφνιδιάζοντας τον τραπεζικό κλάδο και τους επενδυτές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της FDIC τα κεντρικά γραφεία της SVD στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια και όλα τα 17 υποκαταστήματά του στην Καλιφόρνια και τη Μασαχουσέτη θα επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα.

Moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News