Business & Finance Τετάρτη 22/02/2023, 17:55
BUSINESS & FINANCE

Διαθέσιμες για preview σε κινητά οι νέες εκδόσεις των Bing και Edge

Διαθέσιμες για preview σε κινητά οι νέες εκδόσεις των Bing και Edge

Διαθέσιμη για προεπισκόπηση σε κινητά τηλέφωνα (iOS και Android) είναι η νέα έκδοση της μηχανής αναζήτησης Bing και του προγράμματος περιήγησης Microsoft Edge, η οποία μεταξύ άλλων προσφέρει τη δυνατότητα φωνητικής αναζήτησης, ενώ ενσωματώνεται και στο Skype.

Στο κινητό, μπορεί κανείς να επιλέξει κανείς το εικονίδιο Bing στο κάτω μέρος της εφαρμογής, όπου εμφανίζεται μια συνομιλία κατά τον ίδιο τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται και στον υπολογιστή. Οι χρήστες μπορούν να θέσουν απλές ή σύνθετες ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις και παραπομπές και να επιλέξουν πώς θέλουν να εμφανίζονται οι απαντήσεις τους – με κουκκίδες, κείμενο ή σε απλοποιημένη μορφή. 

Διαθέσιμη σε κινητά και υπολογιστές γίνεται και η φωνητική αναζήτηση. Επιπλέον, όσοι έχουν πρόσβαση στην προεπισκόπηση θα μπορούν να χρησιμοποιούν αυτή τη δυνατότητα του Bing και από την αρχική σελίδα της εφαρμογής Microsoft Edge για κινητά τηλέφωνα.

Το Bing διαθέσιμο και στο Skype 

Το νέο AI-powered Bing διατίθεται και στο Skype, μέσω του οποίου οι χρήστες μπορούν πλέον να προσθέσουν το Bing στην ομάδα, όπως θα έκαναν για να προσθέσουν οποιαδήποτε επαφή στο Skype, και να του ζητήσουν να απαντάει σε ερωτήσεις και να παρέχει πληροφορίες σε ολόκληρη την ομάδα. Κατά τη συνομιλία, οι χρήστες μπορούν να ζητήσουν από το Bing να αντλήσει πληροφορίες από το διαδίκτυο, για παράδειγμα τις πιο πρόσφατες ειδήσεις, καιρικές προβλέψεις ή προτάσεις για ταξιδιωτικούς προορισμούς, και να τις προσθέσουν στη συζήτηση, ενώ μπορούν ακόμα να επιλέξουν και πώς θέλουν να εμφανίζονται οι απαντήσεις τους – με κουκκίδες, κείμενο ή σε μια απλοποιημένη μορφή. Σημειώνεται πως το Bing «μιλά» περισσότερες 100 γλώσσες και έχει τη δυνατότητα μετάφρασης μεταξύ των γλωσσών αυτών.

Όπως σημειώνει η εταιρεία στόχος είναι να εισαχθεί μελλοντικά και σε άλλες εφαρμογές επικοινωνίας, όπως το Teams.

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Τεχνητή νοημοσύνη: Tο νέο πεδίο μάχης για τις εταιρείες τεχνολογίας

Bing: «Ρώτα με ό,τι θέλεις»

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News