Business & Finance Δευτέρα 6/02/2023, 22:21
BUSINESS & FINANCE

Η Microsoft προγραμματίζει ενημερωτική εκδήλωση για την Τρίτη, καθώς η εταιρεία επιταχύνει τις επενδύσεις AI

Η Microsoft προγραμματίζει ενημερωτική εκδήλωση για την Τρίτη, καθώς η εταιρεία επιταχύνει τις επενδύσεις AI

Η Microsoft Corp. έχει προγραμματίσει μια συνέντευξη τύπου στις 10 π.μ. τοπική ώρα (17:00 ώρα Ελλάδος) την Τρίτη στα κεντρικά γραφεία της στο Redmond της Ουάσινγκτον, τη στιγμή που υπάρχουν πληροφορίες ότι η εταιρεία εργάζεται για την ενσωμάτωση του bot ChatGPT της OpenAI στη μηχανή αναζήτησης Bing.

Η εταιρεία δεν αποκάλυψε το περιεχόμενο της ενημέρωσης στην πρόσκληση προς τους δημοσιογράφους, αλλά δήλωσε ότι θα «μοιραστεί κάποια πρόοδο σε μερικά συναρπαστικά έργα». Η Microsoft έχει επιταχύνει τις επενδύσεις στην τεχνητή νοημοσύνη και ο ανταγωνισμός στον τομέα της δημιουργικής τεχνητής νοημοσύνης -που ονομάστηκε έτσι λόγω της ικανότητας να παράγει νέο περιεχόμενο από ψηφιακούς σωρούς κειμένων, φωτογραφιών και τέχνης- αναθερμαίνεται.

Η Microsoft ετοιμάζεται να προσθέσει το ChatGPT στο Bing για να προσφέρει καλύτερες, πιο ακριβείς απαντήσεις στα ερωτήματα, αντί για μια λίστα συνδέσμων, σε μια ακόμη προσπάθεια να πάρει κάποιο μερίδιο αγοράς από την άκρως κυρίαρχη μηχανή αναζήτησης της Google, δήλωσε τον περασμένο μήνα άτομο που γνωρίζει το θέμα.

Moneyreview.gr με πληροφορίες από Bloomberg

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News