Δελτια Τυπου Τρίτη 23/04/2024, 15:07
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Desiterra 5* Resort & Spa Santorini: Εκεί που η ηρεμία και η ιδιωτικότητα συναντούν την πολυτέλεια!

Desiterra 5* Resort & Spa Santorini: Εκεί που η ηρεμία και η ιδιωτικότητα συναντούν την πολυτέλεια!

Στην καρδιά της Σαντορίνης, δίπλα στα Φηρά το Desiterra 5* Resort & Spa αποτελεί μία πραγματική όαση ηρεμίας και πολυτέλειας, προσφέροντάς σου μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών.

Στο Desiterra διαλέγεις μια διαφορετική Σαντορίνη

Επισκεπτόμενος το Desiterra 5* Resort & Spa, έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις μια άλλη Σαντορίνη, μακριά από τον συνωστισμό, τον όχλο και τη φασαρία αλλά και ταυτόχρονα στην καρδιά του νησιού, δίπλα από τα Φηρά. Μια Σαντορίνη που σου προσφέρει  ηρεμία και χαλάρωση στις πολυτελείς ανέσεις του Desiterra 5* Resort & Spa.

Desiterra 5* Resort & Spa Santorini: Εκεί που η ηρεμία και η ιδιωτικότητα συναντούν την πολυτέλεια!-1

Διαμονή στη Σαντορίνη σημαίνει αυστηρά «θέα θάλασσα»

Οι βίλες του Desiterra 5* Resort & Spa με την απέραντη και απρόσκοπτη θέα στο Αιγαίο προσφέρουν την τέλεια ιδιωτικότητα και εξαιρετική άνεση, εξασφαλίζοντάς σου τις πιο μαγευτικές ελληνικές διακοπές. Μπορείς να απολαύσεις τις αμέτρητες παροχές του Desiterra, δημιουργώντας ένα πλάνο διακοπών ακριβώς στα μέτρα σου, με ιδιωτικότητα και γαλήνη ενώ βρίσκεσαι σε απόσταση αναπνοής από τα Φηρά.

Desiterra 5* Resort & Spa Santorini: Εκεί που η ηρεμία και η ιδιωτικότητα συναντούν την πολυτέλεια!-2

Παραδοσιακά, Σαντορίνη σημαίνει σωστό Wine Tasting

Ανακάλυψε τους τοπικούς αμπελώνες και τα διάσημα κρασιά της Σαντορίνης μέσα από εξειδικευμένες γευστικές δοκιμές, που συνδυάζουν την παράδοση με την αυθεντικότητα του νησιού. Στο Orano, το εστιατόριο του Desiterra 5* Resort & Spa, και στο wine bar του ξενοδοχείου, θα βρεις πλήθος ποιοτικών ετικετών τοπικών  παραγωγών, για να απολαύσεις κρασί από τον τόπο που ευλόγησε το ηφαίστειό του. Το wine tasting δεν ήταν ποτέ πιο συναρπαστικό, χάρη στα μοναδικά κρασιά της Σαντορίνης.

Desiterra 5* Resort & Spa Santorini: Εκεί που η ηρεμία και η ιδιωτικότητα συναντούν την πολυτέλεια!-3

Fine Dining και νησιωτική κουζίνα, όλα στο πιάτο σου!

Το Orano, το εστιατόριο του Desiterra 5* Resort & Spa εγγυάται μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία, προσφέροντάς σου μια πληθώρα αμιγώς ελληνικών γεύσεων που ικανοποιούν κάθε ουρανίσκο. Η παλέτα γεύσεων και αρωμάτων συνδυάζεται από έναν εντυπωσιακό χώρο, για μία εμπειρία πραγματικά υψηλής γαστρονομίας.

Desiterra 5* Resort & Spa Santorini: Εκεί που η ηρεμία και η ιδιωτικότητα συναντούν την πολυτέλεια!-4

Χαλάρωση σημαίνει να ξυπνούν οι αισθήσεις σου

Στο Desiterra 5* Resort & Spa, οι  έμπειροι θεραπευτές και τα wellness amenities σου προσφέρουν μια πραγματική ευκαιρία αναζωογόνησης μέσω του πολυτελούς σπα, του άρτια εξοπλισμένου γυμναστηρίου και της μοναδικής θερμαινόμενης κεντρικής πισίνας. Στόχος του Desiterra 5* Resort & Spa είναι να βρεις ξανά τον αληθινό εαυτό σου μέσα από τη γαλήνη, την ηρεμία και την ευεξία που σου παρέχουν, οι υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες από το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις του.

Desiterra 5* Resort & Spa Santorini: Εκεί που η ηρεμία και η ιδιωτικότητα συναντούν την πολυτέλεια!-5

Σαντορίνη πηγαίνεις για μαγευτικές ελληνικές διακοπές 

Το Desiterra 5* Resort & Spa με την εντυπωσιακή του αισθητική και τις ασύγκριτες ανέσεις του, είναι ο απόλυτος προορισμός στην ήρεμη και πιο ηλιόλουστη πλευρά της Σαντορίνης, προσφέροντάς σου μια μοναδική εμπειρία ανέμελων ελληνικών διακοπών.

Desiterra 5* Resort & Spa Santorini: Εκεί που η ηρεμία και η ιδιωτικότητα συναντούν την πολυτέλεια!-6

Desiterra 5* Resort & Spa Santorini, το νησί δημιούργημα του ηφαιστείου υπόσχεται ακόμα περισσότερα!

Οργάνωσε το ταξίδι σου στη Σαντορίνη και επισκέψου το Desiterra 5* Resort & Spa αυτό το Πάσχα. Ανακάλυψε έναν ιδανικό προορισμό διακοπών που προσφέρει πολύ περισσότερα από μια απλή διαμονή και ζήσε μία ανεπανάληπτη εμπειρία ευεξίας, γαλήνης, ηρεμίας, εσωτερικής ανάτασης και ανέμελων ξέγνοιαστων ελληνικών διακοπών. 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News
TAGS