Κόσμος Δευτέρα 31/10/2022, 17:05
ΚΟΣΜΟΣ

Instagram: Αναφορές για μείωση των followers και προβλήματα στην πρόσβαση

Instagram: Αναφορές για μείωση των followers και προβλήματα στην πρόσβαση

Αποκλεισμένοι από τους λογαριασμούς τους στο Instagram βρέθηκαν σήμερα αρκετοί χρήστες ή παρατήρησαν τον αριθμό των followers τους να πέφτει.

Η πλατφόρμα επιβεβαίωσε τα προβλήματα μέσω Twitter λέγοντας: «Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι αντιμετωπίζουν προβλήματα στην πρόσβαση στον λογαριασμό τους στο Instagram. Το εξετάζουμε και ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα downdetector υπήρξαν περισσότερες από από 7.700 αναφορές το τελευταίο εικοσιτετράωρο, ενώ σύμφωνα με το περιοδικό Verge, το πρόβλημα φαίνεται να συγκεντρώνονται στους χρήστες iPhone. Ορισμένοι μάλιστα αναφέρουν ότι η εφαρμογή τους εμφάνιζε διάφορα προβλήματα τις τελευταίες ημέρες ή δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί πριν την αναβάθμιση που έγινε σήμερα το πρωί.

Τα προβλήματα φαίνεται να μειώνουν και τον αριθμό των followers. Ενδεικτικά, ο λογαριασμός του Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται να έχει 491 εκατ. followers από 493 εκατ. χθες το πρωί, ενώ ο ίδιος ο λογαριασμός του Instagram έχει χάσει τουλάχιστον 1 εκατ. followers το τελευταίο εικοσιτετράωρο.

moneyreview.gr με πληροφορίες από The Verge

Διαβάστε επίσης:

Επανέρχεται το WhatsApp: Αναφορές για προβλήματα παγκοσμίως

Σαρωτικές αλλαγές από Elon Musk στο Twitter: Ποιοι θα χάσουν το μπλε «τικ»

Άρωμα…MySpace στο Instagram: Η νέα λειτουργία που εξετάζει η εφαρμογή

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News