Κόσμος Τρίτη 25/10/2022, 11:02
ΚΟΣΜΟΣ

Επανέρχεται το WhatsApp: Αναφορές για προβλήματα παγκοσμίως

Επανέρχεται το WhatsApp: Αναφορές για προβλήματα παγκοσμίως

(upd) Προβλήματα στην αποστολή και την παραλαβή μηνυμάτων αντιμετώπισαν οι χρήστες του WhatsApp σε ολόκληρο τον κόσμο σήμερα το πρωί. Η υπηρεσία άρχισε να εμφανίζει προβλήματα γύρω στις 10 ώρα Ελλάδος, όταν ορισμένοι χρήστες ανέφεραν πως στην οθόνη τους εμφανιζόταν το μήνυμα «connecting». Έπειτα από περίπου μιάμιση ώρα, η υπηρεσία άρχισε να επανέρχεται, καθώς η μητρική της εταιρείας, η Meta, αντιμετώπισε το πρόβλημα.

Στην ιστοσελίδα Downdetector, όπου καταγράφονται τυχόν θέματα σε εφαρμογές και social media, είχαν γίνει τουλάχιστον 60.000 αναφορές προβλημάτων παγκοσμίως από το πρωί.

Εκπρόσωπος της WhatsApp δήλωσε το πρωί στο CNBC: «Γνωρίζουμε ότι ορισμένοι έχουν πρόβλημα αποστολής μηνυμάτων αυτή τη στιγμή και προσπαθούμε να επαναφέρουμε το WhatsApp για όλους όσο το δυνατόν ταχύτερα».

Σημειώνεται πως από πέρυσι, όταν Instagram, Messenger, Facebook και Oculus «έπεσαν» ταυτόχρονα, δεν έχει σημειωθεί πρόβλημα με το WhatsApp.Υπενθυμίζεται ότι τότε, οι πλατφόρμες είχαν πέσει για σχεδόν έξι ώρες, ενώ τα προβλήματα σημειώθηκαν επίσης παγκοσμίως.

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News