Κόσμος Κυριακή 16/10/2022, 22:58
ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Συνάντηση Μελόνι – Μπερλουσκόνι αύριο για αναζήτηση λύσεων για τη νέα κυβέρνηση

Ιταλία: Συνάντηση Μελόνι – Μπερλουσκόνι αύριο για αναζήτηση λύσεων για τη νέα κυβέρνηση

Συνάντηση πρόκειται να έχουν αύριο Τζόρτζια Μελόνι και Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε μια προσπάθεια αναζήτησης λύσεων με στόχο τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, μετά τις εντάσεις των τελευταίων ημερών.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ, το οποίο επικαλείται την ιταλική δημόσια τηλεόραση Rai, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του κόμματος Αδέλφια της Ιταλίας, στην ιταλική πρωτεύουσα.

Παράλληλα, σε νέα ανάρτησή της σήμερα στο Facebook, η Τζόρτζια Μελόνι υπογράμμισε: «Οι αδέξιες επιθέσεις της κεντροαριστεράς, τις τελευταίες ημέρες, αποτελούν πραγματική ύβρη απέναντι στους πολίτες που αποφάσισαν από ποιον θέλουν να εκπροσωπηθούν. Καταλαβαίνω ότι για τους κομματικούς αυτούς εκπροσώπους μπορεί να μοιάζει τουλάχιστον αφύσικο να διαπιστώνουν ότι υπάρχουν κόμματα που μπορούν να κυβερνήσουν με τη στήριξη των Ιταλών (δεν έχουν συνηθίσει) αλλά -έστω και αν μπορεί να μην τους αρέσει- αυτή είναι η δημοκρατία». 

«Ας το πάρουν απόφαση, είμαστε εδώ για να πετύχουμε την ανάταση του Έθνους μας. Η όλη αυτή πορεία θα είναι γεμάτη εμπόδια, αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Χωρίς να το βάλουμε κάτω ποτέ». 

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News