Κοινωνία Τετάρτη 23/12/2020, 06:44
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηλιοφάνεια και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Ηλιοφάνεια και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας

Παροδικές νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια. Πρωινές ομίχλες στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νοτιοανατολικά 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες αναμένονται στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος αναμένεται ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη και μόνο τις πρωινές ώρες θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τόπους θα είναι περιορισμένη και το πρωί θα σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη, παραμονή Χριστουγέννων, αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες στα δυτικά και τα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και νωρίς το πρωί στα νοτιοανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Από το μεσημέρι βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς και τοπικά στα πελάγη θα φτάσουν τα 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή νέα άνοδο και θα κυμανθεί 2 με 4 βαθμούς υψηλότερα από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News