Κοινωνία Παρασκευή 18/12/2020, 07:02
ΚΑΙΡΟΣ

Τοπικές νεφώσεις και ομίχλες

Τοπικές νεφώσεις και ομίχλες

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές με ασθενείς τοπικές βροχές κυρίως στην Ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και την κεντρική Μακεδονία. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι γενικά θα είναι ασθενείς και μόνο στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες, προβλέπονται και για την Αττική. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνεουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά από το μεσημέρι τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Nεφελώδης ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, με νεφώσεις παροδικά αυξημένες και με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνένουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Σάββατο προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, όπου θα σημειωθούν λίγες τοπικές βροχές. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί, στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα κεντρικά και τα βόρεια. Νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News