Κοινωνία Τρίτη 22/12/2020, 07:24
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεφώσεις και ομίχλες

Νεφώσεις και ομίχλες

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες αναμένονται για σήμερα, με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο, τη Μακεδονία και τα ανατολικά ηπειρωτικά. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά της βορειοανατολικής ηπειρωτικής χώρας.

Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη και τις πρωινές ώρες θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά. Οι βόρειοι άνεμοι στο νοτιοανατολικό Αιγαίο το απόγευμα θα ενισχυθούν έως τα 7 μποφόρ.

Τοπικές νεφώσεις και στην Αττική, παροδικά αυξημένες κυρίως μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνεουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές μέχρι το απόγευμα προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Η ορατότητα κατά τόπους θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο ΤΕτάρτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα κατά τόπους αυξημένες κυρίως τις πρωινές ώρες, με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών στο Ιόνιο, την Κρήτη και τη Θράκη.

Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες θα είναι περιορισμένη στα ηπειρωτικά και θα σχηματιστούν κατά τόπους ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News