Κοινωνία Τρίτη 28/12/2021, 20:06
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορωνοϊός: Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό αύριο – Συνεδριάζει και η επιτροπή ειδικών

Κορωνοϊός: Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό αύριο – Συνεδριάζει και η επιτροπή ειδικών

Σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη, το πρωί, στις 9:30 π.μ. για τα υγειονομικά και την πανδημία του κορωνοϊού.

Στη σύσκεψη, η οποία πραγματοποιείται διεξάγεται κανονικά τρεις φορές την εβδομάδα, θα συμμετάσχουν -μεταξύ άλλων- η ηγεσία του υπουργείου Υγείας και ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.

Παράλληλα υπενθυμίζεται ότι αύριο, Τετάρτη, στις 12 μ.μ είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η συνεδρίαση της Επιτροπής των Ειδικών, στον απόηχο του αρνητικού ρεκόρ με 21.657 κρούσματα.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για επίσπευση της εφαρμογής των νέων περιοριστικών μέτρων, που έχουν ανακοινωθεί για τις 3 Ιανουαρίου.

«Παρακολουθούμε καθημερινά τη δυναμική της εξέλιξης των κρουσμάτων και σταθμίζουμε συνεχώς όλα τα δεδομένα. Είμαστε έτοιμοι ανά πάσα στιγμή κριθεί αναγκαίο να παρέμβουμε, στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί στο χρόνο που είναι ο ενδεδειγμένος», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.

«Και σε αυτή τη δύσκολη φάση, της εξάπλωσης της παραλλαγής Όμικρον, θα πράξουμε ό,τι χρειάζεται, στο χρόνο που χρειάζεται αφού ακούσουμε τους επιστήμονες και σταθμίσουμε τα ευρύτερα δεδομένα, από κάθε πτυχή του βίου», τόνισε.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι δεν υπάρχει εισήγηση να μετατεθεί χρονικά το άνοιγμα των σχολείων.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα: Εισήγηση για μείωση της καραντίνας σε 5 ημέρες – Ποιους θα αφορά

Κορωνοϊός: Στα 21.657 τα νέα κρούσματα – 60 θάνατοι, 635 διασωληνωμένοι

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News