Κοινωνία Σάββατο 4/12/2021, 11:45
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην Αθήνα έφθασε ο Πάπας Φραγκίσκος

Συνάντηση με ΠτΔ και Πρωθυπουργό

Στην Αθήνα έφθασε ο Πάπας Φραγκίσκος

Με την ειδική πτήση Α34991 της Aegean, η οποία αναχώρησε από τη Λάρνακα στις 9.30 (τοπική ώρα), έφτασε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί ο Πάπας Φραγκίσκος στην Αθήνα, στο πλαίσιο της πρώτης επίσκεψης Πάπα στην ελληνική πρωτεύουσα από το μακρινό 2001.

Στην Αθήνα έφθασε ο Πάπας Φραγκίσκος-1

Στην Αθήνα έφθασε ο Πάπας Φραγκίσκος-2

Από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ο Ποντίφικας μετέβη κατευθείαν στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου είχε σύντομες συναντήσεις με την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου και τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Στην Αθήνα έφθασε ο Πάπας Φραγκίσκος-3

Στην Αθήνα έφθασε ο Πάπας Φραγκίσκος-4

Αργότερα, μέσα στην ημέρα, θα συναντηθεί με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδας, Ιερώνυμο Β’, καθώς και άλλους εκκλησιαστικούς εκπροσώπους, ενώ αύριο θα ταξιδέψει στη Λέσβο, μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. 

Ο Ποντίφικας έφθασε στην Ελλάδα αφού έχει περάσει δύο μέρες στην Κύπρο, όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη, και με τον Αρχιεπίσκοπο της Ορθόδοξης Εκκλησίας Κύπρου, Χρυσόστομο Β’. 

Στην Αθήνα έφθασε ο Πάπας Φραγκίσκος-5

Όλες οι πτήσεις του Πάπα πραγματοποιούνται από την AEGEAN με ένα από τα νέα αεροσκάφη A321neo, τα οποία είναι περισσότερο φιλικά στο περιβάλλον, παράγοντας σημαντικά λιγότερους ρύπους (25%).

Στην Αθήνα έφθασε ο Πάπας Φραγκίσκος-6

*Οι φωτογραφίες είναι από το Intimenews

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News