Κοινωνία Τετάρτη 15/09/2021, 13:40
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Διακόπηκε για τις 30 Σεπτεμβρίου η δίκη

Επίθεση με βιτριόλι: Διακόπηκε για τις 30 Σεπτεμβρίου η δίκη

Διακόπηκε και θα συνεχιστεί στις 30 Σεπτεμβρίου η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου τον Μάιο του 2020. Όπως γράφει το kathimerini.gr, το δικαστήριο, αφού ανέβηκε στο βήμα του μάρτυρα η παθούσα για να δηλώσει τα στοιχεία της, διέκοψε τη δίκη αποδεχόμενο σχετική εισαγγελική πρόταση.

Σημειώνεται ότι ο εισαγγελέας έδρας Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης ζήτησε να διακοπεί η διαδικασία ώστε να γίνει αναδιάταξη της σειράς των μαρτύρων και πριν απ’ όλους να εξεταστεί το θύμα, το οποίο στον κατάλογο ήταν πέμπτο στη σειρά.

Εξερχόμενη του δικαστηρίου και αναφερόμενη στην απουσία της κατηγορούμενης η Ιωάννα Παλιοσπύρου δήλωσε: «Η κατηγορούμενη προσπάθησε να με σκοτώσει. Για μια ακόμη φορά απέδειξε πόσο ψυχρή και δειλή είναι».

Ο πρόεδρος της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο είχε αναγνώσει νωρίτερα γραπτή δήλωση με την οποία έκανε γνωστή την πρόθεση της κατηγορούμενης να παρευρεθεί σε μεταγενέστερο στάδιο στη δικαστική αίθουσα. «Επιθυμώ να εκπροσωπηθώ από τους δικηγόρους μου. Σας δηλώνω ότι θα παρευρεθώ στη συνεχεία της διαδικασίας» αναφερόταν στη δήλωση.

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News