Κοινωνία Παρασκευή 18/06/2021, 09:27
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πειραίας: Έκκληση Γ. Πλακιωτάκη για τήρηση των μέτρων προστασίας

Πειραίας: Έκκληση Γ. Πλακιωτάκη για τήρηση των μέτρων προστασίας

Το λιμάνι του Πειραιά επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης, προκειμένου να διαπιστώσει την ομαλή επιβίβαση των ταξιδιωτών που αναχωρούν ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος και την τήρηση των υγειονομικών μέτρων.

«Στην αφετηρια της καλοκαιρινής περιόδου, η πρόοδος του εμβολιαστικού προγράμματος σηματοδοτεί και την αφετηρία της πορείας επιστροφής στην κανονικότητα», δήλωσε ο κ. Πλακιωτάκης. 

Όπως είπε, το υπουργείο Ναυτιλίας διευκολύνει την πορεία αυτή με ανανεωμένα υγειονομικά πρωτόκολλα, επιχειρησιακά σχέδια σε κάθε λιμάνι για την πανδημία, συνεχή παρουσία του Λιμενικού Σώματος σε λιμάνια και πλοία.

Αναφερόμενος στους ταξιδιώτες αλλά και τα πληρώματα, τους κάλεσε «εάν δεν το έχουν ήδη κάνει, να εμβολιαστούν» συμβάλλοντας «στη θωράκιση της υγείας τους, της υγείας των νησιωτών μας, της δημόσιας υγείας σε ολόκληρη την Ελλάδα». «Παρακαλώ να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα προστασίας. Για να έχουμε ενα ασφαλές και καλο καλοκαίρι. Για να κερδίσουμε πίσω τη ζωή μας» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News