Κοινωνία Παρασκευή 18/06/2021, 08:59
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 32χρονος πιλότος – Πώς σκηνοθέτησε τη ληστεία

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Στον εισαγγελέα οδηγείται ο 32χρονος πιλότος – Πώς σκηνοθέτησε τη ληστεία

Ενώπιον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος μετά τη μαραθώνια κατάθεσή του χθες ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 20χρονη συζύγό του Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, στις 11 Μαΐου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από οκτάωρη περίπου κατάθεση, ο 32χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την σύζυγό του μετά από διαπληκτισμό που είχαν το μοιραίο βράδυ, καθώς εκείνη ήταν αποφασισμένη να πάρει το παιδί τους και να τον εγκαταλείψει.

ο καθομολογία δράστης ισχυρίστηκε ακόμη ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε συνεχείς καβγάδες με την Καρολάιν. Φέρεται να ανέφερε ακόμη ότι ο έδρασε μόνος του και μετά επιχείρησε να σκηνοθετήσει μια εικονική ληστεία, κατά τα πρότυπα ληστείας που είχε γίνει το 2018 στο Αλεποχώρι.

Υπολογίζεται ότι επί δύο ώρες σκηνοθετούσε τη ληστεία, αφού σύμφωνα με τα όσα ομολόγησε ο ίδιος έπνιξε τη σύζυγό του περίπου στις 4:00 τα ξημερώματα και ειδοποίησε την αστυνομία λίγο μετά τις 6:00 το πρωί. Ο ίδιος είχε κάνει λόγο για τρεις δράστες που παραβίασαν παράθυρο της μεζονέτας και αφαίρεσαν 15.000 ευρώ, αφού πρώτα προκάλεσαν ασφυκτικό θάνατο στην 20χρονη.

Υπενθυμίζεται ότι ο άνδρας είχε μεταφερθεί εσπευσμένα χθες το πρωί στη ΓΑΔΑ από την Αλόννησο, όπου τελέστηκε μνημόσυνο για την 20χρονη, μετά από νέα στοιχεία που συνέλεξε η Αστυνομία στο πλαίσιο των ερευνών της.

Τα τρία νέα ευρήματα που πυροδότησαν ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση ήταν: 

  • Το βιομετρικό ρολόι που φορούσε στο χέρι της η Κάρολαιν, το οποίο φέρεται να έχει καταγράψει παλμούς, την ώρα που η μαρτυρία του συζύγου της θα έπρεπε να δείχνει ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη ζωής για την 20χρονη.
  • Η αφαίρεση των καρτών μνήμης από τις κάμερες του σπιτιού, από την οποία προέκυπτε απόκλιση συγκριτικά με όσα είχε καταθέσει ο 32χρονος, ο οποίος έχει παραθέσει συγκεκριμένη ώρα φυγής των δραστών και συγκεκριμένη ώρα που αφαιρούν την κάρτα SIM. Όμως, οι ώρες αυτές φαίνεται ότι διαψεύδονταν τα εργαστηριακά δεδομένα.
  • Η «ύποπτη» δραστηριότητα που κατεγράφη στο κινητό του την ώρα του περιστατικού, στο οποίο, ωστόσο, ο ίδιος ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος και ακινητοποιημένος.  
Ακολουθήστε το Money Review στο Google News