Κοινωνία Παρασκευή 18/06/2021, 07:40
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πανελλαδικές: Σε Κοινωνιολογία, Χημεία, Πληροφορική εξετάζονται οι μαθητές των ΓΕΛ

φωτ. InTime News

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις συνεχίζονται σήμερα με Κοινωνιολογία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Ο.Π. Σπουδών Υγείας), Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής) για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ).

Επόμενη εξέταση των μαθητών των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ) θα είναι το Σάββατο, 19 Ιουνίου στην Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), τα Δίκτυα Υπολογιστών και τις Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι, εκπαιδευτικοί, διοικητικό και λοιπό προσωπικό θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα, αφού έχουν πραγματοποιήσει αυτοδιαγνωστικό τεστ (Self test) και με την επίδειξη σχετικής βεβαίωσης από την πλατφόρμα https://self-testing.gov.gr ή χειρόγραφης δήλωσης.

Η ώρα έναρξης της εξέτασης έχει οριστεί στις 8:30 π.μ. και οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες μέχρι τις 8.00 π.μ.

Την ερχόμενη Τρίτη θα πέσει η αυλαία των υποχρεωτικών μαθημάτων με την Ιστορία, τη Φυσική και την Οικονομία, όλα μαθήματα προσανατολισμού. Μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει προβλήματα, καταγράφονται όμως κάποιες καθυστερήσεις στις παραδόσεις των θεμάτων. Αυτές αποδίδονται στη μετάβαση στο νέο σύστημα (ΣΑΜ). 

Money Review