Κοινωνία Τετάρτη 2/06/2021, 10:55
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γ. Γεωργαντάς: Διαθέσιμα και τα εμβόλια Pfizer – Moderna για τους 18-29 τις επόμενες μέρες

Πάνω από 81.000 πολίτες εξέδωσαν το ψηφιακό πιστοποιητικό μέχρι χθες το βράδυ

Γ. Γεωργαντάς: Διαθέσιμα και τα εμβόλια Pfizer – Moderna για τους 18-29 τις επόμενες μέρες

Και με τα εμβόλια της Pfizer και της Moderna, εκτός από το μονοδοσικό της Johnson & Johnson, θα μπορούν να εμβολιάζονται τις επόμενες ημέρες οι νέοι ηλικίας από 18 έως 29 ετών, όπως ανέφερε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στον Ant1 ο κ. Γεωργαντάς, τα ραντεβού τους θα κλείνονται από τις 7 Ιουνίου και μετά.

Για τον εμβολιασμό όσων ήδη έχουν νοσήσει, ο κ. Γεωργαντάς είπε ότι σε όσους έχουν ήδη κάνει την πρώτη δόση, θα έρθει sms με το οποίο θα ακυρώνεται το ραντεβού για την δεύτερη, ενώ σε όσους δεν έχουν κάνει ακόμα κανένα εμβόλιο, αλλά έχουν κλείσε ραντεβού, θα έρθει επίσης μήνυμα ακύρωσης και θα εμβολιαστούν αφού περάσουν 6 μήνες από τότε που νόσησαν.

Αναφερόμενος στο ευρωπαϊκό ψηφιακό πιστοποιητικό Covid, το οποίο ξεκίνησε να εκδίδεται από χθες στην Ελλάδα, είπε ότι ήδη το έχουν εκδώσει περισσότεροι από 81.000 πολίτες μέχρι χθες το βράδυ, ενώ για κάποια λάθη που υπήρξαν ως προς τον τύπο του εμβολίου έχουν ήδη διορθωθεί και όσοι τα εντόπισαν μπορούν να τυπώσουν το νέο διορθωμένο πιστοποιητικό.

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News