Κοινωνία Τρίτη 20/04/2021, 12:32
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάσχα: Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στην Αττική

Πάσχα: Το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων στην Αττική

Μεθαύριο Πέμπτη 22 Απριλίου θα ξεκινήσει το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων για την πασχαλινή περίοδο. Τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά και την Κυριακή 25 Απριλίου.

Ειδικότερα, ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών προτείνει το εξής ωράριο:

–  Για την Πέμπτη 22 Απριλίου, Παρασκευή 23 Απριλίου, Μεγάλη Δευτέρα, Μεγάλη Τρίτη, Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 20.30

– Για τη Μεγάλη Παρασκευή από τη 1.00 το μεσημέρι μέχρι τις 19.00

– Για το Μεγάλο Σάββατο από τις 9.00 το πρωί μέχρι τις 15.00 το μεσημέρι.

Την Κυριακή 25 Απριλίου προτείνεται ωράριο από τις 11.00 το πρωί μέχρι τις 18.00 το απόγευμα ενώ για το Σάββατο 24 Απριλίου το ωράριο που προτείνει είναι 9.00 το πρωί με 18.00.

Την Κυριακή του Πάσχα (2 Μαΐου), τη Δευτέρα 3 Μαΐου και την Τρίτη 4 Μαΐου τα καταστήματα θα είναι κλειστά.

«Ο εμπορικός κόσμος με το τεράστιο αίσθημα ευθύνης και την απόλυτη σοβαρότητα που υπέδειξε το δύσκολο διάστημα που βιώνει η Ελληνική κοινωνία κατάφερε να αποτελέσει έναν πόλο ασφαλούς υποδοχής καταναλωτών και εργαζομένων και να εγγυηθεί την απόλυτη ασφάλεια κατά την επίσκεψη όλων μέσα στα καταστήματα. Με αυτό ως δεδομένο, είμαστε όλοι εδώ, προετοιμασμένοι και υγιείς να υποδεχθούμε τους συμπολίτες μας στα φωτισμένα ανοικτά καταστήματα, τηρώντας απόλυτα όλες τις υγειονομικές υποδείξεις» δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών Σταύρος Καφούνης.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News