Κοινωνία Δευτέρα 1/03/2021, 16:00
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προσωρινά εκτός λειτουργίας οι ψηφιακές υπηρεσίες του Πληροφοριακού Συστήματος

Το Σάββατο και την Κυριακή

Προσωρινά εκτός λειτουργίας οι ψηφιακές υπηρεσίες του Πληροφοριακού Συστήματος

Εκτός λετουργίας θα τεθούν για ορισμένες ώρες το Σάββατο και την Κυριακή οι υπηρεσίες του Πληροφοριακού Συστήματος Δημόσιας Διοίκησης του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Πιο συγκεκριμένα, λόγω εργασιών αναβάθμισης, δεν θα είναι διαθέσιμες από τις 21.00 το βράδυ της 6ης Μαρτίου έως τις 12.00 το μεσημέρι της 7ης Μαρτίου.

«Στόχος των εργασιών είναι ολοκλήρωση της μετάβασης σε νέες υποδομές που θα προσφέρουν αξιόπιστο και αποδοτικότερο περιβάλλον λειτουργίας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και τη Δημόσια Διοίκηση» εξηγεί το αρμόδιο υπουργείο.

Ποιες υπηρεσίες δεν θα είναι διαθέσιμες

  • Υπηρεσίες αυθεντικοποίησης χρηστών μέσω κωδικών Taxisnet (όπως υπηρεσίες gov.gr, ΗΔΙΚΑ, e-ΕΦΚΑ, εμβολιασμός COVID-19 κ.α.)
  • Υπηρεσίες της ΓΓΠΣΔΔ, όπως Πόθεν Έσχες, Ενιαία Αρχή Πληρωμής, e-Παράβολο και web services από το Κέντρο Διαλειτουργικότητας της ΓΓΠΣΔΔ σε φορείς της Δημόσιας Διοίκησης.
  • Υπηρεσίες φορολογικής διοίκησης ΑΑΔΕ και Υπ. Οικονομικών, όπως Taxisnet, ICISnet, TAXIS, Elenxis, MIS, ΨΥΔΗΠΕΕΚ, Πόθεν Έσχες κ.α.

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News