Κοινωνία Παρασκευή 4/08/2023, 21:31
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νίκος Γκάλης: Αποθέωση για τον κορυφαίο Ελληνα μπασκετμπολίστα

Ο Νίκος Γκάλης βραβεύτηκε από την ΕΟΚ για τη μεγάλη προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ - Στον «ουρανό» του ΟΑΚΑ η φανέλα του

Νίκος Γκάλης: Αποθέωση για τον κορυφαίο Ελληνα μπασκετμπολίστα

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και συναισθηματικής φόρτισης, ο Νίκος Γκάλης βραβεύτηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, για τη μεγάλη προσφορά του στο ελληνικό μπάσκετ.

Η βράβευση του κορυφαίου Ελληνα μπασκετμπολίστα πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης της εθνικής ομάδας με τη Σλοβενία.

Τη στιγμή που ο Νίκος Γκάλης έκανε την είσοδό του στο παρκέ, γνώρισε την αποθέωση από χιλιάδες κόσμου, ως ένα ελάχιστο «ευχαριστώ» για όσα πρόσφερε στον ελληνικό αθλητισμό.

 

Μετά την προβολή του βίντεο αφιερώματος, συγκινημένος ο Νίκος Γκάλης είδε με δάκρυα στα μάτια τη φανέλα με το «4» να υψώνεται στον «ουρανό» του ΟΑΚΑ.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος του παρέδωσε το βραβείο με το περίγραμμά του και κάποια αναμνηστικά δώρα. Νωρίτερα ο Νίκος Γκάλης χαιρέτησε έναν προς έναν τα παιδιά της εθνικής ομάδας.

Νίκος Γκάλης: Αποθέωση για τον κορυφαίο Ελληνα μπασκετμπολίστα-1
INTIME

«Κάθε αθλητής να ζήσει τέτοιες στιγμές»

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Νίκος Γκάλης χαρακτήρισε ιδιαίτερη τιμή για τον ίδιο την αποψινή βράβευση, τονίζοντας πως η εθνική ομάδα είναι η αθλητική του οικογένεια. 

Ερωτηθείς για την απόφαση να κρεμαστεί η φανέλα με τον αριθμό του, ο Νίκος Γκάλης εξέφρασε τη συγκίνησή του λέγοντας πως αποτελεί «τεράστια τιμή για αθλητή να κρεμαστεί η φανέλα του».

«Δεν ξεχνάω ποτέ τις στιγμές με την Εθνική, θα ήθελα κάθε αθλητής να μπορεί να ζήσει τέτοιες στιγμές», ανέφερε.

 

 

 
Πηγή: kathimerini.gr
Ακολουθήστε το Money Review στο Google News