Κοινωνία Πέμπτη 26/01/2023, 20:52
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύσκεψη Δ. Τρικκαίων με εκπροσώπους εταιρειών ώστε να αποφευχθούν οι διαδοχικές ασφαλτοστρώσεις

Σύσκεψη Δ. Τρικκαίων με εκπροσώπους εταιρειών ώστε να αποφευχθούν οι διαδοχικές ασφαλτοστρώσεις

Συνάντηση με εκπροσώπους των εταιρειών Cosmote, ΔΕΗ, ΕΔΑ-ΘΕΣΣ, αλλά και της ΔΕΥΑΤ είχε ο δήμαρχος Τρικκαίων με στόχο να υπάρξει συντονισμός των ενεργειών ώστε να μην παρατηρηθεί ξανά το φαινόμενο της καταστροφής ασφάλτου για έργα των συγκεκριμένων εταιρειών, ακριβώς σε δρόμους που μόλις πριν λίγες ημέρες είχαν ασφαλτοστρωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Τρικκαίων έχει προκηρύξει ήδη διαγωνισμό για άσφαλτο και οδική ασφάλεια στην πόλη των Τρικάλων ύψους 3,3 εκατ. ευρώ. Οπότε η σύσκεψη αφορούσε στην αναγκαιότητα, να αποφευχθεί το φαινόμενο των σκαψιμάτων μετά την ασφαλτόστρωση.

Ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Παπαστεργίου, η διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας κ. Θεοδ. Σαργιώτη και στελέχη της εν λόγω υπηρεσίας παρέδωσαν στους/στις υπευθύνους, συγκεκριμένο χάρτη με τις περιοχές στις οποίες θα γίνουν τα έργα ασφαλτόστρωσης. Μετά την εγκατάσταση του εργολάβου και την έναρξη των εργασιών ανά περιοχή, θα υπάρχει συνεργασία, για να αποφεύγονται τα διπλά έργα.

Παράλληλα ζητήθηκε να υπάρχει από τις εταιρείες σχετική ενημέρωση των πολιτών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ΕΔΑ – ΘΕΣΣ και το φυλλάδιό της, με το οποίο καλεί πολίτες σε περιοχές έργων ασφαλτόστρωσης, να προωθήσουν ταχύτερα την αίτησή τους για σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News