Πολιτική Παρασκευή 30/07/2021, 11:00
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα έκκληση Μητσοτάκη για εμβολιασμό

Νέα έκκληση Μητσοτάκη για εμβολιασμό

Την ανάγκη να αυξηθούν τα επίπεδα του εμβολιασμού υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κρήτη. Το εμβόλιο είναι ασφαλές και χωρίς σοβαρές παρενέργειες, σημείωσε.

«Είναι δεδομένο ότι εδώ στην Κρήτη πρέπει να αυξήσουμε και άλλο τα επίπεδα του εμβολιασμού και γίνεται μια πολύ συστηματική προσπάθεια από όλους τους φορείς. Πρέπει να μπορέσουμε να πείσουμε τους συμπολίτες μας οι ο ποίοι ακόμη το σκέπτονται, να εμβολιαστούν και η μεγάλη αξία των κινητών μονάδων είναι ότι πηγαίνουμε εμείς στους πολίτες αντί να ζητάμε στους πολίτες να έρθουν αυτοί στα εμβολιαστικά κέντρα» δήλωσε επισκεπτόμενος την κινητή μονάδα εμβολιασμών της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, στο Σπήλι Αγίου Βασιλείου, στο Ρέθυμνο.

Κάλεσε τους πολίτες να ξεπεράσουν φοβίες και αναστολές και να σπεύσουν να εμβολιαστούν.  «Προστατεύετε πάνω από όλα τους εαυτούς σας, τις οικογένειές σας, αλλά συνεισφέρετε παράλληλα στην εθνική προσπάθεια, την οποία κάνουμε ώστε να τελειώσει επιτέλους αυτή η πανδημία» είπε.

«Ας το αντιληφθούν αυτό και οι άνθρωποι που μπορεί να έχουν κάποιες επιφυλάξεις το πόσο επικίνδυνος είναι ο κορονοϊός για όλες τις ηλικίες αλλά και για τις νεότερες, το εμβόλιο είναι ασφαλές. Δεν έχει παρενέργειες» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News