Πολιτική Πέμπτη 1/04/2021, 13:58
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κίνημα Αλλαγής: «Δωράκι» από την κυβέρνηση στις ιδιωτικές κλινικές

Κίνημα Αλλαγής: «Δωράκι» από την κυβέρνηση στις ιδιωτικές κλινικές

Βολές κατά της κυβέρνησης τόσο με αιχμή τα self test όσο και για την τροπολογία στο νομοσχέδιο του υπ. Υγείας σχετικά με τις αποζημιώσεις των ιδιωτικών κλινικών σε περίπτωση επίταξης λόγω πανδημίας, εξαπολύει ο υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Υγείας του Κινήματος Αλλαγής Ανδρέας Πουλάς.

«Μετά από ένα χρόνο κυβερνητικής ολιγωρίας και αστοχίας στην αντιμετώπιση της πανδημίας η κυβέρνηση συνεχίζει την αλλοπρόσαλλη πολιτική και τις αμφιλεγόμενες και προκλητικές της αποφάσεις. Με το νομοσχέδιο «σκούπα» δεν ξέχασε φυσικά να κάνει δωράκι στις ιδιωτικές κλινικές. Αφού επιμένει να κρατάει τον ιδιωτικό τομέα covid free φροντίζει να νομοθετήσει και το ακατάσχετο και αφορολόγητο της αποζημίωσής του σε περίπτωση αναγκαστικής του δέσμευσης» αναφέρει ο κ. Πουλάς σε ανακοίνωσή του.

Επιπλέον, όπως σημεώνει, «η κυβέρνηση αφού απέτυχε από μόνη της στην επιδημιολογική επιτήρηση της χώρας αποφάσισε να ζητήσει τη συνδρομή των πολιτών πετάγοντάς τους το μπαλάκι της εξέτασης για covid με τα self test και τα rapid test»

«Τελικά ο μόνος τρόπος διακυβέρνησης της χώρας για τη Νέα Δημοκρατία είναι μέσω της ατομικής ευθύνης των πολιτών. Η ανευθυνότητα και η ανικανότητα της περισσεύουν» προσθέτει το στέλεχος του ΚΙΝΑΛ.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News