Πολιτική Τρίτη 4/06/2024, 14:33
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης για πόθεν έσχες Κασσελάκη: Τα νούμερα δεν βγαίνουν

Μαρινάκης για πόθεν έσχες Κασσελάκη: Τα νούμερα δεν βγαίνουν

«Αυτό, που παρουσίασε χθες ο κ. Κασσελάκης δεν ήταν πόθεν έσχες, αλλά ένα μονοσέλιδο excel το οποίο επέδειξε μετά από πολλές παλινωδίες στο πλαίσιο ενός προεκλογικού σόου», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σε ερώτηση σχετικά με την περιουσιακή κατάσταση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Υπάρχει μία παραβίαση της νομοθεσίας καθώς σύμφωνα με το νόμο έπρεπε να είχε αποχωρήσει από οποιαδήποτε αλλοδαπή εταιρεία ως αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης πριν από το τέλος του 2023, αυτό είναι ένα ζήτημα το οποίο προφανώς θα απασχολήσει τη Δικαιοσύνη, όχι εμάς. Επίσης, από όσα παρουσίασε τα νούμερα δεν βγαίνουν, και δεν προκύπτει επιβεβαίωση του ισχυρισμού του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν θα χρειαστεί να ξαναδουλέψει στη ζωή του, πως διάγει το βίο που διάγει, ο οποίος δεν ποινικοποιείται, αλλά είναι αλήθεια πως οι αριθμοί δεν βγαίνουν», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Απαντώντας, δε σε ερώτηση για τις αιτιάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, ο Παύλος Μαρινάκης έκανε λόγο για παραμύθι, που δεν έχει δράκο και μίλησε για παιδαριώδη αντιπερισπασμό με ζητήματα, που αφορούν στον πρωθυπουργό και είναι λυμένα:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καταθέτει κατά το νόμο και όχι σε ομιλίες πόθεν έσχες επί 20 χρόνια και το οποίο έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά και δεν έχει βρεθεί το παραμικρό. Ανασύρουν θεωρίες συνωμοσίας και ψευδή δημοσιεύματα από το παρελθόν, έχουν έμφυτη τάση στην εξαπάτηση τους .Καλώ να υποδείξουν ποια είναι τα 39, 40 ή 42 – αλλάζουν ανάλογα με το δημοσίευμα – ακίνητα του πρωθυπουργού, μπερδεύουν τα αγροτεμάχια με τα ακίνητα». Ο κ. Μαρινάκης επανήλθε κατηγορώντας τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι ενώ γυρνάει σε όλη την Ελλάδα και κατηγορεί τους πολιτικούς του αντιπάλους ο ίδιος δεν μας είχε πει την πραγματικότητα και η χθεσινή παρουσίαση της περιουσιακής του κατάστασης μας γέννησε περισσότερα ερωτήματα. Απάντησε δε πως η διαδικτυακή καμπάνια της ΝΔ γίνεται με βάση το κονδύλι από την ευρωπαική νομοθεσία και είναι πλήρως δηλωμένο, ενώ σε ερώτηση για τις υπηρεσίες που προσφέρει ο επικοινωνιακός σύμβουλος, Σταν Γκρίνμπεργκ, ο κ. Μαρινάκης απήντησε πως πληρώνεται βάσει συγκεκριμένης σύμβασης με συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα και έκανε λόγο για «αστεία καραμέλα».

Διαβάστε επίσης:

Άκης Σκέρτσος: Άλλο τηλεοπτικό show και άλλο κατάθεση πόθεν έσχες

Στ. Κασσελάκης: Παρουσίασε το «πόθεν έσχες» του σε ομιλία στη Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News