Πολιτική Πέμπτη 9/05/2024, 18:33
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Να χαίρονται τον νέο πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους

ΝΔ για ΣΥΡΙΖΑ: Να χαίρονται τον νέο πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους

«Ο κ. Κασσελάκης συνομιλώντας με υγειονομικούς στην Πρέβεζα και καλώντας τους να εκθέσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δήλωσε μεταξύ άλλων: “Αν διανοηθεί να σας πει κανείς τίποτα, μου λέτε κατευθείαν και θα τους ξεσκίσω”!», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός.

«Από το αλήστου μνήμης “έπρεπε να τους χώσω 5 μέτρα κάτω από τη γη” του κ. Πολάκη, στο “θα τους ξεσκίσω” του κ. Κασσελάκη, μια αλλαγή ηγεσίας δρόμος…

Να τον χαίρονται… Και τον νέο τους πρόεδρο και τον πολιτικό πολιτισμό τους!», πρόσθεσε.

Και σημείωσε σε υστερόγραφο: «Φανταστείτε μόνο τι θα γινόταν αν αυτή τη δήλωση την είχε κάνει για τους πολιτικούς του αντιπάλους, πρόεδρος άλλου κόμματος».

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ

«Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, θα βρίσκεται πάντα δίπλα σε όλους τους εργαζόμενους που η Νέα Δημοκρατία προσπαθεί να φιμώσει», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Κουμουνδούρου και προστίθεται: «Θα βρίσκεται δίπλα σε όσους φοβούνται να μιλήσουν και να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, διαφυλάσσοντας την αξιοπρέπειά τους. Ο Στέφανος Κασσελάκης φυσικά και θα γίνει ασπίδα για όλους τους δημόσιους υπαλλήλους, που απειλούνται με διάφορους τρόπους προκειμένου να μην χαλάσουν την καλοπληρωμένη, ψεύτικη εικόνα της αδίστακτης κυβέρνησης Μητσοτάκη. Και επαναλαμβάνουμε για όσους θέλουν να καταγγείλουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με το Δημόσιο Σύστημα Υγείας. Μπες στο isyriza.gr/opinion_form και ενημέρωσέ μας.

Μια νέα σχέση πολίτη-πολιτικής ξεκινάει».

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News