Πολιτική Δευτέρα 30/10/2023, 13:05
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μητσοτάκη-Κασσελάκη την Τετάρτη στη Βουλή

Συνάντηση Μητσοτάκη-Κασσελάκη την Τετάρτη στη Βουλή

Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου, στις 10:00 ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα συναντηθεί στο γραφείο του στη Βουλή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης.

Ταυτόχρονα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι αύριο, Τρίτη 31 Οκτωβρίου, στις 11:00, θα συνεδριάσει υπό τον πρωθυπουργό το Υπουργικό Συμβούλιο. 

Τέλος, σήμερα στις 20:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο του 27ου ετήσιου συνεδρίου Economist Government Roundtable θα συζητήσει με τον Φράνσις Φουκουγιάμα, ενώ ο πρωθυπουργός θα μεταβεί την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου, στην Κίνα όπου την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, τον Πρωθυπουργό Λι Τσιανγκ και τον Πρόεδρο της Λαϊκής Εθνοσυνέλευσης Tζάο Λετζί.

Οσον αφορά το πρόγραμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, αξίζει να σημειωθεί ότι μια ημέρα πριν τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, θα συμμετέχει στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, οι εργασίες της οποίας θα ανοίξουν με την εισήγησή του. 

Πηγή: Καθημερινή

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News