Πολιτική Σάββατο 30/03/2024, 13:24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης από Μοσχάτο: Η προσοχή μας είναι στραμμένη στα προβλήματα της κοινωνίας

Μητσοτάκης από Μοσχάτο: Η προσοχή μας είναι στραμμένη στα προβλήματα της κοινωνίας

Από τον δήμο Μοσχάτου – Ταύρου, όπου βρίσκονται τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας ξεκίνησε ο πρωθυπουργός τις εξορμήσεις τους ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου. Απευθυνόμενος στο συγκεντρωμένο πλήθος ότι «λογοδοτούμε στον ελληνικό λαό».

Μιλώντας για τις διεθνείς και εγχώριες εξελίξεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι «είναι πολύ σημαντικό το σκάφος της πατρίδας μας να παραμένει σταθερό και ασφαλές».

«Η Ελλάδα είναι μια ευρωπαϊκή χώρα. Η χώρα καλείται να αντιμετωπίσει μεγάλες προκλήσεις σε περιβάλλον γεωπολιτικής αστάθειας. Μόνο η Νέα Δημοκρατία εγγυάται ασφάλεια στον τόπο. Το διαπιστώσατε και με αφορμή τη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση δυσπιστίας. Το αποτέλεσμα ήταν το αναμενόμενο. Η συζήτηση ήταν αποκαλυπτική για το πώς τα κόμματα της αντιπολίτευσης εργαλειοποιούν μια τραγωδία και αναμοχλεύουν τα ίδια και τα ίδια. Η Νέα Δημοκρατία είναι στραμμένη στα προβλήματα της κοινωνίας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε επίσης στην αύξηση του κατώτατου μισθού αλλά και την ίδρυση μη κρατικών πανεπιστημίων, υπογραμμίζοντας ότι με τις παρεμβάσεις της κυβέρνησης θα ενισχυθούν και τα δημόσια ιδρύματα. Συμπλήρωσε ότι πάνω από 1 δισ. έχουν κατευθυνθεί στην υγεία, ενώ υπογράμμισε τη σημασία της κάλπης των ευρωεκλογών «για να διαπραγματευτώ τα δικά σας δίκαια στις Βρυξέλλες» όπως χαρακτηριστικά είπε. 

«Εγώ βρίσκομαι σε αυτή τη θέση γιατί εσείς με ψηφίσατε. Γι αυτό και θέλω τη μάχη των ευρωεκλογών να την αντιμετωπίσουμε με την απαραίτητη σημασία. Είναι πολύ σημαντική κάλπη για την επόμενη μέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη, όσο κάποιοι διαγκωνίζονται για το ποιος θα είναι δεύτερος» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News