Πολιτική Τετάρτη 7/02/2024, 12:14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης για αγρότες: Ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους

Μητσοτάκης για αγρότες: Ανοιχτός διάλογος με ανοιχτούς δρόμους

Στις κλιμακούμενες κινητοποιήσεις των αγροτών αναφέρθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο συνάντησης που είχε με πολίτες στο κέντρο του Χαϊδαρίου.

Ειδικότερα, ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι είναι «ανοιχτός σε διάλογο αλλά με ανοιχτούς τους δρόμους», τονίζοντας ότι «κάνεις δεν μπορεί να εκβιάζει το κοινωνικό σύνολο όσο δίκαιο και αν είναι το αίτημά του».

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες του Δήμου, γιατί -όπως τόνισε- «μαζί καταφέραμε να πετύχουμε κάτι το οποίο ενδεχομένως πριν από κάποια χρόνια να έμοιαζε με άπιαστο όνειρο: να φέρουμε τη ΝΔ πρώτη σε όλη τη Δυτική Αθήνα. Ειδικά εδώ πέρα στο Χαϊδάρι, πήραμε 38% και ο ΣΥΡΙΖΑ 19% και αυτό το οφείλουμε σε όλους εσάς.

Το οφείλουμε στους παλιούς αγωνιστές της παράταξης, τους οποίους πάντα θέλω να μνημονεύω διότι εσείς κρατήσατε το κόμμα όρθιο στις δύσκολες στιγμές. Το οφείλουμε όμως και σε πολλούς νέους φίλους, οι οποίοι ήρθαν και ενώθηκαν με τη μεγάλη προοδευτική μας παράταξη, διότι σήμερα η ΝΔ είναι το μόνο πραγματικά λαϊκό κόμμα στην πατρίδα μας που εκφράζει τις ανησυχίες και τις προσδοκίες όλων των Ελλήνων».

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News