Πολιτική Πέμπτη 13/07/2023, 12:52
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης στο ΥΠΕΣ: 10.000 προσλήψεις στην Υγεία – Αξιολόγηση και απόδημοι στο επίκεντρο

Μητσοτάκης στο ΥΠΕΣ: 10.000 προσλήψεις στην Υγεία – Αξιολόγηση και απόδημοι στο επίκεντρο

Η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη με όσο τον δυνατόν καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες είναι ο κεντρικός στόχος, όπως τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά τη σύσκεψη στο υπουργείο Εσωτερικών, που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Αναφερόμενος στην αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων είπε ότι γίνεται περισσότερο για επιβράβευση και δεν είναι τιμωρητικού χαρακτήρα.

Στην ατζέντα της συνάντησης με την ηγεσία του υπουργείου βρέθηκαν μεταξύ άλλων το νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων, οι προσλήψεις στον υγεία και όπου αλλού χρειάζεται και η αξιολόγηση των δημοσίων υπαλλήλων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τόνισε ότι οι προεκλογικές δεσμεύσεις για προσλήψεις ισχύουν στο ακέραιο με πρώτες τις 10.000 στον χώρο της Υγείας.

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα το πρωί, ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών, στο τέταρτο υπουργείο κατά σειρά που επισκέπτεται μετά την εκ νέου ανάληψη των καθηκόντων του. 

Στην είσοδο του υπουργείου Εσωτερικών, τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε η υπουργός Νίκη Κεραμέως. 

Ως προς πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, το βράδυ θα παραχωρήσει συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, στους δημοσιογράφους Σία Κοσιώνη και Παύλο Τσίμα.

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News