Πολιτική Πέμπτη 18/05/2023, 17:20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για Κατρούγκαλο: Η μεσαία τάξη μόνο ελαφρύνσεις δικαιούται

ΣΥΡΙΖΑ για Κατρούγκαλο: Η μεσαία τάξη μόνο ελαφρύνσεις δικαιούται

Η μεσαία τάξη μόνο ελαφρύνσεις δικαιούται, δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόσυρση του Γ. Κατρούγκαλου από την εκλογική μάχη. Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποσύρθηκε νωρίτερα σήμερα, έπειτα από τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε η αναφορά του για ασφαλιστικές κρατήσεις 20% στους ελεύθερους επαγγελματίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η μεσαία τάξη, με μεγάλες θυσίες, πλήρωσε πανάκριβα την κρίση και τις αλαζονικές πολιτικές του κ. Μητσοτάκη που δεν νοιάστηκε. Η μεσαία τάξη, λοιπόν, μόνο ελαφρύνσεις δικαιούται.

Το Συμβόλαιο Αλλαγής του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία είναι απόλυτα σαφές ως προς αυτό. Είναι το συλλογικό μας όραμα, η ηθική μας υποχρέωση, που μας δεσμεύει να το κάνουμε πράξη.

Όποιος παρεκκλίνει από το Συμβόλαιο Αλλαγής, είτε συνειδητά, είτε από λάθος, θέτει εαυτόν εκτός της συλλογικής προσπάθειας για τη μεγάλη αλλαγή.

Ο ελληνικός λαός την Κυριακή θα κληθεί να προσυπογράψει με την ψήφο του το Συμβόλαιο Αλλαγής και Εμπιστοσύνης και μόνο αυτό. Και να μας κρίνει από την υλοποίησή του.»

moneyreview.gr

Διαβάστε επίσης:

Ο Γ. Κατρούγκαλος αποσύρεται από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ

Προεκλογική κόντρα για τις ασφαλιστικές εισφορές – Φορείς και κυβέρνηση κατά Κατρούγκαλου

ΟΕΕ – ΤΕΕ κατά Κατρούγκαλου για τις κρατήσεις στους ελεύθερους επαγγελματίες

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News