ΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΕΣ

«Ηappy Birthday, Mr. President»

«Ηappy Birthday, Mr. President»

Ήταν πριν από ακριβώς 60 χρόνια, στις 19 Μαΐου 1962, όταν η Μέριλιν Μονρόε έβγαινε στο Madison Square Garden μπροστά σε 15.000 θεατές για να τραγουδήσει στον τότε πρόεδρο Τζον Φ. Κένεντι «Happy Birthday, Mr. President» για τα 45α γενέθλιά του.

Η σκηνή αυτή έχει μείνει στην ιστορία, όπως και το χρυσό φόρεμα που φορούσε η ηθοποιός το οποίο θεωρείται το ακριβότερο του κόσμου, με την αξία του να υπολογίζεται στα 4,8 εκατ. δολάρια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το φόρεμα ήταν τόσο στενό που χρειάστηκε να το ράψουν για την πληθωρική Μέριλιν λίγο πριν από την εμφάνισή της.

Το ίδιο αυτό φόρεμα, δημιουργία του σχεδιαστή Ζαν Λουί (Jean Louis), φόρεσε χτες μια εξίσου πληθωρική περσόνα, η Κιμ Καρντάσιαν, κατά την εμφάνισή της στο Met Gala. Στο πλευρό της, ήταν ο νέος της σύντροφος, Πιτ Ντέιβιντσον.

H σταρ του Instagram μονοπώλησε για άλλη μια φορά τα φλας, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είναι η βασίλισσα του Met Gala. Για να συνοδέψει το φόρεμα της Μέριλιν, έβαψε και αυτή τα μαλλιά της ξανθά και το συνδύασε με ένα εκθαμβωτικό ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια και ασημένιες γόβες.

«Ηappy Birthday, Mr. President»-1

Όπως και η Μέριλιν, η Κιμ ανέφερε ότι χρειάστηκε να χάσει περίπου 7 κιλά μέσα σε τρεις εβδομάδες (!) για να χωρέσει μέσα στο διάσημο φόρεμα.

Το ζευγάρι είπε με τον δικό του τρόπο… «Ηappy Birthday, Mr. President» και στον τωρινό πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, καθώς μια μέρα πριν το Met Gala έκανε κοινή εμφάνιση στο δείπνο ανταποκριτών του Λευκού Οίκου.

«Ηappy Birthday, Mr. President»-2

Για άλλη μια φορά, οι σταρ «έλαμψαν» με τις εκκεντρικές τους εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του φετινού Met Gala. Πέρα από την Κιμ Καρντάσιαν, από τις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν φυσικά οι υπόλοιπες αδερφές της (Κόρτνεϊ, Κλόι, Κένταλ και Κάιλι), καθώς και η Τζίτζι Χαντίντ, ο Ίλον Μασκ, η Cardi B, η Μπλέικ Λάιβλι, η Κάρα Ντελεβίν, η Μπίλι Άιλις και πολλοί άλλοι.

«Ηappy Birthday, Mr. President»-3

«Ηappy Birthday, Mr. President»-4

«Ηappy Birthday, Mr. President»-5

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News