Life & Arts Σάββατο 25/09/2021, 17:09
ΣΠΟΡ

Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στον τελικό του τουρνουά Ostrava Open

Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στον τελικό του τουρνουά Ostrava Open

Με εξαιρετική εμφάνιση η Μαρία Σάκκαρη νίκησε με 2-0 (6-4, 7-5) την Ίγκα Σφιόντεκ Νο1 του ταμπλό και Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης στο Ostrava Open και προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό της Κυριακής.

H Ελληνίδα τενίστρα αναδείχθηκε νικήτρια μετά από ένα δυνατό αγώνα επί τις 20χρονης Πολωνής με 6-4, 7-5 και πλέον βρίσκεται κοντά στο μεγάλο στόχο της που είναι η κατάκτηση του τίτλου, ενώ παράλληλα έκανε ένα ακόμη μεγάλο βήμα για να βρεθεί την επόμενη εβδομάδα στο Top 10 του κόσμου.

Η Μαρία Σάκκαρη από την αρχή της αναμέτρησης, η οποία διήρκεσε μία ώρα και 51 λεπτά, έδειξε ότι βρίσκεται σε άριστη αγωνιστική κατάσταση. Χάρη στο πολύ καλό σερβίς της, και παρά τις προσπάθειες της 19χρονης αντιπάλου της, πήρε το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ, η Πολωνή ήταν περισσότερο μαχητική και έφτασε πολύ κοντά στο να κάνει το break στο σερβίς της Σάκκαρη. Τελικά, η Μαρία, ύστερα από μία εντυπωσιακή προσπάθεια, πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό και αύριο θα διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο στην καριέρα της. Εάν καταφέρει να σηκώσει το τρόπαιο ενδέχεται να φτάσει μέχρι την 9η θέση στην παγκόσμια κατάταξη.  

Η νίκη της Ελληνίδας αθλήτριας στον σημερινή αγώνα είναι, για την εφετινή σεζόν, η 7η απέναντι σε αθλήτριες που βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα (σε 10 αγώνες).

moneyreview.gr

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News