Life & Arts Κυριακή 29/08/2021, 22:32
ΣΠΟΡ

Άντι Μάρεϊ: Πολλοί τενίστες παραμένουν ανεμβολίαστοι

Άντι Μάρεϊ: Πολλοί τενίστες παραμένουν ανεμβολίαστοι

Ένας μεγάλος αριθμός επαγγελματιών παικτών του τένις παραμένει ανεμβολίαστος, σύμφωνα με τον Άντι Μάρεϊ, δηλώσεις που έγιναν ενόψει του τουρνουά τένις γκραν σλαμ US Open και το οποίο αρχίζει τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη.

«Μεγάλο ποσοστό των συμμετεχόντων στο τουρνουά δεν είναι εμβολιασμένο», δήλωσε ο Βρετανός τενίστας σε συνέντευξη Τύπου πριν από το τουρνουά. «Προβλέπω ότι θα δημιουργηθεί θέμα τους επόμενους μήνες».

Ο Μάρεϊ ο οποίος προσβλήθηκε από τον ιό νωρίτερα φέτος έχει εμβολιασθεί. Τη Δευτέρα, είναι προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τον Έλληνα πρωταθλητή Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε ότι δεν θα κάνει το εμβόλιο αν δεν γίνει υποχρεωτικό, δηλώσεις που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων και κριτικής προς το πρόσωπό του στην Ελλάδα και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Telegraph η οποία επικαλείται πηγές που πρόσκεινται στο τουρνουά, περισσότεροι από τους μισούς παίκτες δεν έχουν εμβολιασθεί. Η διοργανώτρια αρχή του US Open ανακοίνωσε την περασμένη Παρασκευή ότι όποιος θεατής παρακολουθήσει το τουρνούα που διαρκεί δύο εβδομάδες, θα είναι υποχρεωμένος να επιδεικνύει πιστοποιητικό ότι έχει κάνει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου κατά της Covid-19.

Καταλήγοντας ο Μάρεϊ σημείωσε ότι αναμένει να υπάρξει διαφορετική αντιμετώπιση στους εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους παίκτες στο Australian Open, το οποίο θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Ιανουάριο.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Bloomberg

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News