Life & Arts Δευτέρα 28/06/2021, 19:43
ΣΠΟΡ

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Αντίο» στο Γουίμπλεντον από τον πρώτο γύρο 

Στέφανος Τσιτσιπάς: «Αντίο» στο Γουίμπλεντον από τον πρώτο γύρο 

Τη χειρότερη δυνατή εξέλιξη είχε η συμμετοχή του Στέφανου Τσιτσιπά στη φετινή διοργάνωση του Γουίμπλεντον, καθώς αποκλείσθηκε από τον πρώτο γύρο του τουρνουά τένις γκραν σλαμ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχασε με 3-0 (6-4, 6-4, 6-3) σετ από τον Αμερικανό Φράνσις Τιαφό, νούμερο 56 της παγκόσμιας κατάταξης, μια αναμέτρηση που διήρκησε 2 ώρες και 4 λεπτά. 

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε με το «αριστερό» στο παιχνίδι, καθώς στο πρώτο γκέιμ του πρώτου σετ, ο Αμερικανός του έσπασε το σερβίς και στη συνέχεια κατάφερε να διατηρήσει το δικό του σερβίς σε όλη τη διάρκεια του σετ και να φτάσει στην επικράτηση με 6-4. 

Με το ίδιο σκορ υπέρ του Τιαφό ολοκληρώθηκε και το δεύτερο σετ, καθώς στο 4-4 ο Αμερικανός κατάφερε εκ νέου να σπάσει το σερβίς του νούμερο 4 της παγκόσμιας κατάταξης, Στέφανου Τσιτσιπά. 

Η έναρξη του τρίτου σετ ήταν επανάληψη του πρώτου σετ, με τον Φράνσις Τιαφό να κάνει μπρέικ στο πρώτο γκέιμ του. Ο Έλληνας πρωταθλητής προσπάθησε να βγάλει κάποια αντίδραση στο 4-3 και να σπάσει το σερβίς του αντιπάλου του, ωστόσο δεν τα κατάφερε για να έρθει το ένατο και τελευταίο σετ του τρίτου σετ και του παιχνιδιού για να σπάσει εκ νέου το σερβίς ο Τιαφό και να πάρει μια πανηγυρική νίκη, από το νούμερο 3 του ταμπλό του τουρνουά. 

moneyreview.gr

 

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News