Life & Arts Παρασκευή 25/08/2023, 20:24
ΣΠΟΡ

Τεντόγλου: Αποθεώθηκε στην απονομή του χρυσού μεταλλίου

Ο κορυφαίος αθλητής παρέλαβε το μετάλλιο αφού πρώτα υποκλίθηκε στους Έλληνες που έδωσαν το παρών, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού.

Τεντόγλου: Αποθεώθηκε στην απονομή του χρυσού μεταλλίου

Λίγες ώρες μετά την κατάκτηση της κορυφής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, πραγματοποιήθηκε στη Βουδαπέστη, εν μέσω αποθέωσης, η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Μίλτο Τεντόγλου.

Ο κορυφαίος αθλητής στο άλμα εις μήκος, παρέλαβε το μετάλλιό του, αφού πρώτα υποκλίθηκε στους Ελληνες που έδωσαν το παρών μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού στην τελετή απονομής.

Τεντόγλου: Αποθεώθηκε στην απονομή του χρυσού μεταλλίου-1
Πηγή: INTIME News

Την απονομή των μεταλλίων πραγματοποίησε από την πλευρά της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, ο σπουδαίος άλτης του τριπλούν, Γουίλι Μπανκς.

Μάλιστα, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου μοιράστηκε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram μια σύνθεση φωτογραφιών στο ίδιο καρέ, όπου απεικονίζεται το άλμα του Τεντόγλου σε εννέα διαδοχικά στιγμιότυπα.

 

 

 

Σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς και ανατρεπτικούς αγώνες μήκους των τελευταίων ετών, ο Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το μόνο χρυσό μετάλλιο που έλειπε από τη συλλογή του πραγματοποιώντας άλμα 8,52 μ. στην τελευταία του προσπάθεια.

Τεντόγλου: Αποθεώθηκε στην απονομή του χρυσού μεταλλίου-2

Ο 25χρονος άφησε στη 2η και στην 3η θέση αντίστοιχα τους Τζαμαϊκανούς Γέιν Πίνοκ (8,50 μ.) και Τάτζεϊ Γκέιλ (8,27 μ.).

Πλέον είναι εν ενεργεία πρωταθλητής σε παγκόσμιο (κλειστό και ανοικτό), ευρωπαϊκό (κλειστό και ανοικτό) καθώς και Ολυμπιονίκης.

 

 

 
Ακολουθήστε το Money Review στο Google News