Life & Arts Τρίτη 13/12/2022, 22:28
LIFE & ARTS

Netflix: Το «Harry & Meghan» είναι το ντοκιμαντέρ με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση

Netflix: Το «Harry & Meghan» είναι το ντοκιμαντέρ με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση

Η σειρά ντοκιμαντέρ της Netflix Inc για τον πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας και τη σύζυγό του Μέγκαν συγκέντρωσε περισσότερο χρόνο προβολής στην υπηρεσία streaming από οποιοδήποτε άλλο ντοκιμαντέρ κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας, ανακοίνωσε η εταιρεία την Τρίτη.

Τα τρία πρώτα επεισόδια του «Harry & Meghan» κατέγραψαν 81,55 εκατομμύρια ώρες προβολής μετά την πρεμιέρα του την περασμένη Πέμπτη, ανέφερε το Netflix σε ανακοίνωσή του. Περισσότερα από 28 εκατομμύρια νοικοκυριά παρακολούθησαν τουλάχιστον μέρος της σειράς.

Το «Harry & Meghan» ήταν η δεύτερη αγγλόφωνη σειρά με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση στο Netflix παγκοσμίως μεταξύ 5 και 11 Δεκεμβρίου, πίσω μόνο από την «Wednesday» της οικογένειας Addams. Το «Harry & Meghan» ήταν η νούμερο ένα αγγλόφωνη σειρά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στη Βρετανία.

Στα τρία πρώτα επεισόδια, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ έκαναν μια σειρά αποκαλύψεων, με τη Μέγκαν να θυμάται την πρώτη απειλή θανάτου που δέχτηκε και τον Χάρι να μιλάει για το ότι πήγαινε μεταμφιεσμένος στα ραντεβού τους.

Η δεύτερη ομάδα επεισοδίων του ντοκιμαντέρ θα κυκλοφορήσει στο Netflix την Πέμπτη.

moneyreview.gr με πληροφορίες από reuters

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News