Life & Arts Τρίτη 23/08/2022, 14:30
LIFE & ARTS

House of The Dragon: Πρεμιέρα-ρεκόρ με 10 εκατ. τηλεθεατές

House of The Dragon: Πρεμιέρα-ρεκόρ με 10 εκατ. τηλεθεατές

Συνολικά 9,9 εκατ. συνδρομητές παρακολούθησαν στις οθόνες τους το πολυαναμενόμενο prequel του Game of Thrones, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του την Κυριακή το βράδυ. To House of The Dragon σημείωσε συνεπώς ρεκόρ προσελκύοντας τον μεγαλύτερο αριθμό τηλεθεατών για πρώτο επεισόδιο σειράς στην ιστορία της HBO.

Μάλιστα, πρόκειται για το μοναδικό επεισόδιο που έκανε πρεμιέρα στο παγκόσμιο δίκτυο της HBO Max, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές σε μία μεγάλη γκάμα χωρών να μπορούν να το απολαύσουν. Οι τηλεθεατές είχαν πλημμυρίσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενόψει της πρεμιέρας, ενώ χιλιάδες τηλεθεατές στις ΗΠΑ κατέγραψαν προβλήματα την ώρα της πρεμιέρας (9 μ.μ. ώρα Νέας Υόρκης την Κυριακή), καθώς έπεσε η πλατφόρμα.

Σημειώνεται ότι το Game of Thrones έχει ήδη βάλει τον πήχυ πολύ ψηλά, με το τελευταίο επεισόδιο της σειράς (περίπου τρία χρόνια πριν) να προσελκύει 19,3 εκατ. τηλεθεατές.

Σύμφωνα με την Warner Bros Discovery, την μητρική της HBO, η τηλεθέαση της Κυριακής αποτελεί μόλις το 20% με 40% του συνολικού κοινού της σειράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι επίσης το Game of Thrones είχε υψηλότατη τηλεθέαση την περασμένη εβδομάδα, καθώς όπως φαίνεται οι φαν προετοιμάζονταν για το prequel.

Το House of Dragon λαμβάνει χώρα περίπου 170 χρόνια πριν το Game of Thrones και εστιάζει στην οικογένεια Targaryen.

moneyreview.gr με πληροφορίες από Bloomberg

Διαβάστε επίσης:

Το House of the Dragon «έριξε» την πλατφόρμα του HBO

Ακολουθήστε το Money Review στο Google News